Vēl viena bijusī draudzene neglaimojoši izsakās par Džoniju Depu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Šobrīd norit tiesas prāva, kurā aktieris Džonijs Deps apsūdz savu bijušo sievu, aktrisi Amberu Hērdu apmelošanā un neslavas celšanā. Savukārt Hērda vaino Depu vardarbībā, un nu vēl viena aktiera bijusī draudzene nākusi klajā ar neglaimojošām apsūdzībām.

Depa bijusī draudzene, aktrise Elena Bārkina sacīja, ka Deps bijis kontrolējošs un greizsirdīgs un reiz aizmetis vīna pudeli pāri istabai. 

Tāpat Bārkina apgalvo, ka Deps "lielākoties bija piedzēries" viņu attiecību laikā 90. gados. Tiesa, abu attiecības ilga trīs līdz sešus mēnešus.

Bārkinas liecība, kas filmēta 2019. gadā, tika atskaņota tiesas sēdes laikā. Tajā viņa saka: "Viņš vienkārši ir ļoti greizsirdīgs vīrietis, kontrolējošs... "Kur tu ej? Ar ko tu ej? Ko tu darīji pagājušajā naktī?" Man reiz bija saskrāpēta mugura, un viņš kļuva ļoti, ļoti dusmīgs, jo uzstāja, ka tā radusies seksa laikā ar citu vīrieti, kurš nebija viņš."

Tāpat aktrise apgalvo, ka aktieris "visu laiku dzēra vai pīpēja kāsi".

Savukārt, runājot par incidentu ar vīna pudeli, aktrise apgalvo, ka tas noticis laikā, kad Deps filmēja 1998. gadā iznākušo "Bailes un naids Lasvegasā" (Fear and Loathing in Las Vegas). "Deps aizmeta vīna pudeli pāri istabai kādā Lasvegasas viesnīcas numuriņā. Es nezinu, kāpēc viņš tā rīkojās," sacīja Bārkina, taču piebilda, ka viņš varēja būt sastrīdējies ar draugiem vai asistenti.

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, ir plānota sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā. Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības. Depa mērķis ir ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu