Galkins plāno uzstāties Krievijā un tur gūtos ienākumus ziedot Ukrainas bēgļiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/maxgalkinru

Krievu šovmenis Maksims Galkins, kurš pēc kara sākuma ar ģimeni - estrādes dīvu Allu Pugačovu un abu bērniem - pārcēlās uz Izraēlu, ar jaunu video vērsies pie skatītājiem. 

"Daļu no ienākumiem, ko gūšu par koncerttūri Izraēlā, es ziedošu Ukrainas bēgļiem. Es to jau esmu darījis. Parasti es nestāstu par nodarbošanos ar labdarību, taču uzskatu, ka šajā laikā tas ir nepieciešams - ir jāreklamē fondi un cilvēki, kuri pašaizliedzīgi palīdz šajā katastrofālajā situācijā," publiskotajā video saka Galkins, aicinot palīdzēt arī citiem, kuriem tas ir iespējams.

"Es turpināšu palīdzēt Ukrainas bēgļiem - man būs daudz koncertu visā pasaulē, cerams, arī Krievijā. (..)

Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," uzsver humorists.

Jau ziņots, ka Galkins 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, publiski pauda nostāju, ka ir pret karu.

Savukārt 2. martā krievu humorists savā "Instagram" ievietoja video no Arhangeļskas, kur redzami agresīvi noskaņoti viņa talanta cienītāji, kuri pēc viņa paziņojuma pret karu Ukrainā tagad pieprasa atgriezt naudu par viņa koncerta biļetēm.

Pēc notikušā klīda baumas, ka Galkins ar ģimeni pametuši Krieviju. Kā vēstīja Krievijas mediji, primadonna kopā ar vīru Maksimu Galkinu un dvīņiem Gariju un Ļizu bija manīti Vnukovas lidostā Maskavā 28. februārī. Kopš tā laika ģimene uzturas Izraēlā.

Pati Pugačova kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā publiskojusi vienu video savā "Instagram" kontā - kāda arhibīskapa runu, kurā viņš paziņo, ka gaiss kļuvis tīrāks, jo Pugačova pametusi Krieviju. Tomēr dziedātāja baumas atspēkoja: "Par agru priecājies, Andrjuša. Atvaļinājums, brīvdienas un ārstēšanās neskaitās emigrācija. Atgriezīšos - tiksim skaidrībā. Aiziešu uz baznīcu, palūgšos par tevi, Dieva zaimotāj."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu