"Lai rūdītu raksturu!" Jānis Krīvēns apguvis rezervistu militārās pamatapmācības kursu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: tiktok.com/@latvijas_armija

Grupas "Singapūras satīns" dalībnieks Jānis Krīvēns jeb Krivenchy piedalījies Nacionālo bruņoto spēku rezervistu apmācības kursā.

Latvijas armija savā oficiālajā "Tik Tok" kontā publiskojusi video, kur Krīvēns stāsta par pieredzi apmācībās.

"Līdz šim rezervistu apmācības es vērtēju ļoti, ļoti pozitīvi. Tas ir tieši tā, kā es to biju iztēlojies, un pat vēl labāk. Kas man patīk visvairāk - tās lietas, ko šeit iemāca, ir rakstura rūdīšanai. Tā disciplīna, tā sakārtotība..." atzīst Krīvēns, kurš uzsver, ka nekad nav bijis "lāpu gājiena, prievīšu un sarkanbaltsarkanās nozīmītes čalis".

Kā liecina sargs.lv publiskotā informācija, Krīvēns par kursa apgūšanu domājis jau kādu laiku, tomēr pēdējā laika notikumi Ukrainā radījuši pārliecību, ka tas patiešām jādara. “Pēdējo mēnešu notikumi pamodināja domu, ka būtu labi apgūt vismaz pamatzināšanas, kuras līdz šim nav apgūtas. To daru primāri sev – lai rūdītu raksturu un zinātu, ko darīt “X” stundā. Labāk ir zināt, ko darīt, nevis pēc 50 gadiem redzēt, kā bērniem, skolniekiem čakarē galvu ar trimdas dzejoļiem kādā bēgļu nometnē,” uzsver Krīvēns.

@latvijas_armija 👉 Grupas "Singapūras satīns" dalībnieks, reperis #Krivenchy stāsta par savu pieredzi NBS rezervistu apmācības kursā. #latvijasarmija #rezervisti #Latvija #singapūrassatīns ♬ original sound - Latvijas_armija
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu