Foto ⟩ Liepājas klubā "Kursa" atzīmēta "Pūt, vējiņi!" estrādes atdzimšana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Valters Pelns

Ar vētrainu ballīti un nakts koncertu Liepājā, klubā "Kursa" atzīmēta koncertdārza "Pūt, vējiņi!" atdzimšana. 27. maija vakarā aptuveni 800 liepājnieki un pilsētas viesi svinības turpināja aizvadītajā gadsimtā populārajā klubā "Kursa" (bijušais "Boļševiks"). Aplūko foto! 

Vakara gaitā uz skatuves kāpa Uldis Marhilevičs, Zigfrīds Muktupāvels, Ainars Virga, "The Hobos & Ralfs Eilands", Carnival Youth, kā arī vinila plašu meistari — DJ Roberts Gobziņš un DJ Eduards Švāns. Īpašs pārsteigums apmeklētājiem bija grupas "Prāta vētra" dalībnieku — Renāra Kaupera un Jāņa Jubalta ierašanās, izpildot apvienības zināmākos skaņdarbus — "Četri krasti", "Šokolādes saldējums", "Plaukstas lieluma pavasaris" un "Lidmašīnas".

Foto: Liepājas klubā "Kursa" atzīmēta "Pūt, vējiņi!" estrādes atdzimšana.

Klubs atrodas unikālā vietā — Liepājā, pašā jūras krastā un 1968. gadā nams atklāts reiz Latvijā lielākās un jaudīgākās zvejas saimniecības — kolhoza "Boļševiks" — paspārnē. Arhitektra Jura Monvīda Skalberga (1935) radītā ēka ir viens no spilgtākajiem padomju modernisma arhitektūras piemēriem Latvijā, kas līdz šim brīdim saglabājusi autentisko, unikālo iekārtojumu un laika garu. Pēc ilgu gadu klusuma šogad kultūrvietā plānoti vairāki notikumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu