Futbola fani pamatīgi sanikno Kamilu Kabeijo UEFA Čempionu līgas fināla priekšnesuma laikā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Sestdien, 28. maijā, Parīzē norisinājās Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas fināls, kuru ar īpašu priekšnesumu atklāja kubiešu-amerikāņu dziedātāja Kamila Kabeijo (Camila Cabello). Taču skaļākie fani pamatīgi saniknojuši jauno dziedātāju. 

Neilgi pēc laukuma pamešanas 25 gadus vecā dziedātāja vietnē "Twitter" nu jau izdzēstos tvītos vērsās pie Madrides "Real" un Anglijas kluba "Liverpool" faniem, sakot, ka tie esot nogremdējuši viņas sešu minūšu garo uzstāšanos.

"Noskatījos mūsu priekšnesumu un nespēju noticēt, ka cilvēki dziedāja savu komandu himnas tik skaļi šīs uzstāšanās laikā. Es un mana komanda strādājām ilgi un nenogurstoši, lai ienestu pareizo noskaņojumu un parādītu labu šovu," rakstīja Kabeijo.

Piecas minūtes vēlāk viņa piebilda: "Tas bija ļoti rupji, bet vienalga. Man prieks, ka jums patika!"

Jau ziņots, ka Madrides "Real" kļuva par UEFA Čempionu līgas uzvarētājiem, panākumu svinot jau 14. reizi. "Real" finālā ar 1:0 (0:0) pieveica Anglijas klubu "Liverpool".

Madrides "Real" ar 14 Čempionu līgas trofejām ir vistitulētākais klubs. Komandas kontā arī divi UEFA kausi un četras UEFA Superkausu trofejas, kamēr "Liverpool" izcīnījusi sešus Čempionu līgas titulus, trīs UEFA kausus un četrus Superkausus.

Foto: UEFA Čempionu līgas fināls: "Liverpool" - Madrides "Real"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu