Video ⟩ "Kurš jums samaksāja par tautas sanaidošanu?" Eilands tiešraides laikā saņem īpatnēju jautājumu, taču asprātīgi iziet no situācijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mūziķis Ralfs Eilands piedalās gājienā no Brīvības pieminekļa līdz Uzvaras parkam "Par atbrīvošanos no padomju mantojuma" ar mērķi aicināt Valsts prezidentu, Saeimu un valdību apzināt un demontēt visus PSRS jeb Krievijas okupācijas varas pieminekļus un piemiņas zīmes.
Mūziķis Ralfs Eilands piedalās gājienā no Brīvības pieminekļa līdz Uzvaras parkam "Par atbrīvošanos no padomju mantojuma" ar mērķi aicināt Valsts prezidentu, Saeimu un valdību apzināt un demontēt visus PSRS jeb Krievijas okupācijas varas pieminekļus un piemiņas zīmes. Foto: Zane Bitere/LETA

Mūziķis Ralfs Eilands, kurš kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā rīkojis gan koncertus Ukrainas atbalstam, gan miermīlīgu gājienu, prasot nojaukt tā dēvēto Uzvaras pieminekli Pārdaugavā, viesojās TV24 raidījumā "Uz līnijas", kur saņēma visai īpatnēju jautājumu.

Ar šo kuriozo situāciju mūziķis padalījies arī savos sociālajos tīklos. Kāda sieviete piezvanīja uz studiju, lai tiešajā ēterā pavaicātu: "Labvakar! Es gribēju Ralfam Eilandam pajautāt. Kurš un cik viņam samaksāja par tautas sanaidošanu? Un tas zili dzeltenais pušķis, kas viņam bija rokās - tas izskatījās smieklīgi, maigi sakot."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands)

Eilands, ne mirkli nedomājot, atbildēja visai humorpilni: "Jā, sveiki! Man samaksāja jūsu vīrs. Viņš to jums vēl nav atzinis, bet viņš man pārskaitīja naudu. Viņam vienkārši jūs mājās krītat uz nerviem, un viņš gribēja kaut kā jums iešķiebt."

Video izsaucis plašu rezonansi sociālajos tīklos. Pats Eilands pie video raksta: "Tas brīdis, kad tu piezvani, lai uzdotu muļķīgus jautājumus TV tiešraides laikā."

Foto: Gājiens "Par atbrīvošanos no padomju mantojuma"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu