Pāragri mirusi šova "Ekstrasensu cīņas" uzvarētāja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

43 gadu vecumā mūžībā devusies šova "Ekstrasensu cīņas" 12. sezonas uzvarētāja Jeļena Jaseviča.

Par Jasevičas nāvi publiski paziņoja šova "Ekstrasensu cīņas" dalībnieks Ņikita Turčins: "Viņa nomira slimnīcā. Atvadīšanās būs piektdien. Vairāk informācijas man diemžēl nav."

Mediji ziņo, ka Jaseviča pēdējā laikā daudz slimojusi, taču gaišreģes ģimene nenosauc oficiālo nāves cēloni. Jeļenai ir 16 gadus veca meita. Ekstrasensei bija vēl viena mantiniece, taču meita nomira 2018. gadā, teju uzreiz pēc dzemdībām. 

Jasevičas draudzene Jeļena Zakamska skaidroja, ka "Ekstrasensu cīņu" uzvarētājai bijušas smagas veselības problēmas, tikai viņa nav vēlējusies ārstēties.

"Viņa divas reizes īsā laika posmā izslimoja Covid-19. Jeļena bija tāds cilvēks, kurš ticēja, ka visu spēj pati, ka visu pārvarēs, ka ārsti nav nepieciešami. Mēs par to bieži strīdējāmies. Pirms neilga laika viņai bija nieru komplikācijas, atbrauca ārsti un izdevās īslaicīgi atrisināt problēmu," portālam "StarHit" sacīja Jeļenas draudzene. 

Pēc tam šova uzvarētāja piedzīvojusi otru nieru lēkmi. Šajā reizē sāpes bijušas tik lielas, ka kājas atteikušās darboties. Jeļenu slimnīcā jau bezsamaņā nogādāja viņas draugs, bet diemžēl nieres pārstājušas darboties un nākamajā rītā konstatēta ekstrasenses nāve.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu