Maksims Galkins uzrunā fanus Latvijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maksims Galkins
Maksims Galkins Foto: Jānis Škapars/TVNET

Krievu humorists Maksims Galkins nācis klajā ar paziņojumu, ka 4. augustā ar savu jauno koncertprogrammu uzstāsies Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē.

"Dārgie draugi! Steidzos jūs iepriecināt. 4. augustā Jūrmalā būs mans solo koncerts. Manā mīļajā, brīnišķīgajā Dzintaru koncertzālē. Atbraukšu ar jaunu programmu. Tā jau ir tradīcija, ka man ir vasaras koncerti Dzintaru koncertzālē. Uz tikšanos!" vietnē "Instagram" ļaudis uzrunā Galkins. 

Jau ziņots, ka Maksims Galkins, kurš ar ģimeni kopš kara sākuma uzturas Izraēlā, aizvadījis tur savus pirmos koncertus.

Galkins ievietoja video no uzstāšanās divās Izraēlas pilsētās - Telavivā un Beerševā. Publiskotajos kadros redzamas un dzirdamas stāvovācijas. Galkins, turot rokās ziedus un uzrunājot sanākušos, sacīja:

"Es esmu jums ļoti pateicīgs, paldies par jūsu uzticēšanos. Novēlu laimi, veselību, mieru, protams. Es vēl atbraukšu pie jums. Kaut gan... Varbūt nemaz neaizbraukšu prom."

Iepriekš Galkins sacīja, ka daļu no koncertu ienākumiem ziedos Ukrainas bēgļiem. "Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," atklāja humorists. Viņš arī neizslēdza iespēju uzstāties Krievijā.

Foto: Galkins "Dzintaros" 2019. gadā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu