"Man dokumentos kaut kas nav pareizi..." Aktieris Juris Hiršs pārsteidzošā veidā uzzinājis, kas ir viņa īstais tēvs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas Nacionālajā teātra aktieri Juris Hiršs (no kreisās) un Gundars Grasbergs sveic aktieri Uldi Dumpi 70.dzimšanas dienā.
Latvijas Nacionālajā teātra aktieri Juris Hiršs (no kreisās) un Gundars Grasbergs sveic aktieri Uldi Dumpi 70.dzimšanas dienā. Foto: Ieva Lūka/LETA

Nacionālā teātra aktieris Juris Hiršs, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāja kādu pavisam privātu, bet pārsteidzošu dzīves faktu  - vīrietis, kuru viņš visu mūžu uzskatījis par savu tēvu, bioloģiski nemaz nav viņa tēvs.

Hiršs raidījumā atklāj, ka pavisam nesen viņš saņēmis zvanu no kādas sievietes, kura apgalvo, ka pazīst viņa ģimeni, un dalījās ar pārsteidzošu faktu par aktiera saknēm. 

""Jūsu tēvs patiesībā ir nevis Harijs Hiršs, bet Aivars Hiršs." [Aivars] ir mana tēta brālis," raidījumā atklāj aktieris.

"Mamma manai sievai bija reiz stāstījusi, ka krāpusi manu tēvu. Bet sieva nezināja, ar ko un to, ka rezultātā piedzimu es. (..) Pirms nedēļas atbrauca mans brālis ciemos, uzcepām gaļu, un es viņam stāstu šo kuriozu, un viņš man saka: "Kā, tu nezināji?"

Viņš zināja, visi zināja, es vienīgais muļķis neko nezināju," nosmej aktieris. 

"Patiesībā man dokumentos kaut kas nav pareizi," spriež Hiršs, taču steidz piebilst, ka šis jaunums neko viņa dzīvē nav mainījis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu