Džastins Bībers cieš no sejas paralīzes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džastins Bībers
Džastins Bībers Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu dziedātājs Džastins Bībers publiski atklājis, ka cieš no sejas paralīzes. Atcelti arī vairāki mūziķa koncerti.  

28 gadus vecais dziedātājs vietnē "Instagram" publiskotajā video atklāj, ka sejas paralīze ir saistīta ar Ramsija Hanta sindroma diagnozi.

"Kā redzat, šo aci nevaru pamirkšķināt. Es nevaru smaidīt ar šo sejas pusi... Šajā sejas pusē man ir pilnīga paralīze," faniem norāda Bībers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

"Tas ir diezgan nopietni, kā jūs varat redzēt. Es vēlētos, lai tā nebūtu, bet acīmredzot ķermenis man saka, ka ir jāpalēnina temps," piebilda mūziķis. Nupat arī kļuva zināms, ka atcelti trīs viņa turnejas koncerti.

"Es ceru, ka jūs saprotat. Es izmantošu šo laiku, lai vienkārši atpūstos, relaksētos un atgūtos simtprocentīgi, lai varētu darīt to, ko mīlu."

Bībers piebilda, ka viņš veic sejas vingrinājumus, lai "atgrieztos normālā stāvoklī", taču nezina, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai atlabtu.

Saskaņā ar ASV klīnikas datiem, "Ramsija Hanta sindroms var izraisīt sejas paralīzi un dzirdes zudumu". Lielākajai daļai cilvēku Ramsija Hanta sindroma simptomi ir īslaicīgi, taču tie var kļūt pastāvīgi.

Nespēja aizvērt vienu plakstiņu pacientiem var izraisīt arī sāpes acīs un redzes miglošanos, norāda organizācija, piebilstot, ka visbiežāk tas ir raksturīgs cilvēkiem, kas vecāki par 60 gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu