Kariete, dejas un pat skūpsts ar Madonnu: Britnija Spīrsa publisko atskatu no savām sapņu kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

9. jūnijā amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (40) trešo reizi iestūrēja laulības ostā, apprecoties ar 28 gadus veco aktieri Semu Asgariju. Nu Spīrsa dalījusies ar foto un video no abu īpašās dienas.

"Mēs to izdarījām! Mēs apprecējāmies!" pie kadriem raksta Spīrsa.

"Tā bija visskaistākā diena. Es biju satraukusies visu rītu, bet tad, pulksten divos apjēdzu, ka mēs patiešām precamies. Man bija panikas lēkme, bet tad es savācos," neslēpj dziedātāja.

"Komanda, kas palīdzēja mūsu māju padarīt par sapņu pili, bija lieliska! Ceremonija bija pasakaina un ballīte - vēl labāka! Tik daudz lielisku cilvēku ieradās, esmu pārsteigta! Drū Berimora - mana simpātija, Selēna Gomesa, kura dzīvē ir vēl skaistāka, Madonna, kuru es atkal noskūpstīju... Un mēs dejojām visu nakti kopā ar Parisu Hiltoni. Paldies, Donatella Versače, ka radīji manu kāzu kleitu. Es jutos tik skaista!" pateicās Spīrsa.

"Sem, es mīlu tevi!" nobeigumā vēsta dziedātāja.

Atgādinām, ka Spīrsa un Asgarijs saderinājās 2021. gada septembrī pēc aptuveni piecu gadu attiecībām. Šā gada aprīlī pāris paziņoja, ka gatavojas kļūt par vecākiem, taču Spīrsa piedzīvoja spontāno abortu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu