Sanda Ozoliņa sieva atklāj romantisko veidu, kā tikusi bildināta

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Modele un stiliste Ina Ozoliņa (agrāk Avlaseviča), viesojoties STV Pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja īpašo veidu, kā viņu bildinājis hokeja leģenda Sandis Ozoliņš. 

Ina atminas, ka bildinājums izskanējis kādā saulainā vasaras dienā. "Absolūti spontāni bija aicinājums iziet pastaigā, kas ir ļoti neklasiski, jo parasti es esmu uz aktivitātēm un pastaigām vērsta," atklāj Ozoliņa.

Viņa turpina: "Mēs izgājām visa ģimene ārā, staigājām pa parku, pārrunājām ikdienas aktualitātes un notikumus, un kaut kā neviļus aizskārām attiecību tēmas. Es jutu, ka viņš tāds filozofiski noskaņots tanī dienā... Nonācām līdz vietējā parka tiltam, un

viņš manai meitai centās vaicāt idejas: ko tu darītu, vai tu lēktu ūdenī bez glābšanas riņķa, ja tu justu, ka tas ir pareizi un ja tu uzticies tam?"

"Es klausos, domāju, kas tā par demagoģiju? Gribu iejaukties, nepagāja ne mirklis un es redzu, ka viņš ir uz ceļa manā priekšā un lūdz mani kļūt par viņa sievu," stāsta Ina.

Viņa atklāj, ka tas bijis emocionāli, spontāni un ļoti negaidīti. 

"Mani ļoti aizkustina tas, ka viņš nerīkojās klišejiski vai ļoti tradicionāli - viņš izvēlējās savu ceļu, kā viņš to darīs," tā Ina.

Atgādinām, ka pāris apprecējās 2021. gadā. Pagājušā gada izskaņā pāris pasaulē sagaidīja dēlu, kam dots vārds Olivers.

Ozoliņam jau ir divi pieauguši dēli, kuri dzīvo ASV, - Roberts un Kristofers, kas dzimuši laulībā ar modes zīmola "Sandra Ozolinsh" radītāju Sandru Ozoliņu. Arī Inai šis nav pirmais mazulis. Viņa jau ir māmiņa septiņus gadus vecajai Vivjēnai, kas nākusi pasaulē attiecībās ar būvuzņēmēju Aināru Pauniņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu