"Es nevainoju zvērinātos - Džonijs ir fantastisks aktieris." Ambera Hērda pirmo reizi komentē tiesas spriedumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ambera Hērda
Ambera Hērda Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu aktrise Ambera Hērda, kura 1. jūnijā zaudēja tiesas prāvā pret bijušo vīru aktieri Džoniju Depu, jaunākajā intervijā apgalvo, ka sociālie tīkli spēlējuši lielu lomu zvērināto lēmumā. 

Intervijā NBCA, Hērda sacīja, ka viņa nevaino zvērinātos par to, ka noticēja Depam.

"Man ir vienalga, ko kāds par mani domā vai ko spriež par to, kas notika manā mājā, manā laulībā, aiz slēgtām durvīm. Es neuzskatu, ka vidusmēra cilvēkam vajadzētu zināt šīs lietas. Tāpēc es neuztveru to personiski.

Bet ja kāds ir pārliecināts, ka esmu pelnījusi saņemt visu to naidu, pa ja kāds domā, ka es meloju, - jūs nevarat man ieskatīties acīs un pateikt, ka sociālajos tīklos ir bijis godīgs šīs lietas atspoguļojums. Jūs man neiestāstīsiet, ka tas ir bijis godīgi," sacīja Hērda.

Kad NBC žurnāliste Savanna Gutrija norādīja, ka, pēc zvērināto domām, Hērda meloja, aktrise atbildēja: "Es nevainoju viņus. Es saprotu. [Deps] ir iemīļots tēls un cilvēkiem ir sajūta, ka viņu pazīst. Viņš ir fantastisks aktieris."

Žurnāliste arī uzsvēra, ka zvērināto uzdevums bija skatīties uz faktiem un pierādījumiem, nevis tikt Depa personības un statusa apburtiem. Uz to aktrise atbildēja: "Un atkal, kā viņi varēja noticēt, ja trīs nedēļu garumā viņi klausījās to, cik neuzticams cilvēks es esmu?"

Pilna intervija ar Amberu Hērdu pie NBC skatītājiem nonāks 17. jūnijā. 

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, norisinājās sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības.

Depa mērķis bija ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

Pēc uzvaras tiesā Deps pateicās zvērinātajiem par "viņa dzīves atgriešanu". Savukārt Hērda atzina, ka ir bēdu sagrauta.

Zvērinātie lēma piešķirt aktierim 10 miljonus ASV dolāru kā kompensāciju par zaudējumiem un 5 miljonus soda sankciju formā. Arī Hērda saņēma zaudējumu atlīdzību 2 miljonu ASV dolāru apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu