Ambera Hērda atzīst, ka joprojām mīl Džoniju Depu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ambera Hērda
Ambera Hērda Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Ambera Hērda jaunākajā intervijā paudusi bažas, ka viņas bijušais vīrs aktieris Džonijs Deps varētu atkal vērsties tiesā. Neraugoties uz to, Hērda joprojām viņu mīlot.

Hērda jaunākajā intervijā NBC atzina, ka pēc visa notikušā joprojām mīl savu bijušo vīru. "Es viņu mīlu. Es viņu mīlēju ar visu savu sirdi. Un es darīju visu iespējamo, lai censtos izglābt salauztas attiecības, bet es to nespēju. Man pret viņu nav sliktu emociju. Es zinu, ka to varētu būt grūti saprast, bet tikpat viegli tiem, kuri kādreiz ir patiesi kādu mīlējuši," sacīja Hērda.

Jau ziņots, ka Deps iesūdzēja bijušo sievu tiesā par apmelošanu un neslavas celšanu. Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības.

Depa mērķis bija ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

Pēc uzvaras tiesā Deps pateicās zvērinātajiem par "viņa dzīves atgriešanu". Savukārt Hērda atzina, ka ir bēdu sagrauta.

Zvērinātie lēma piešķirt aktierim 10 miljonus ASV dolāru kā kompensāciju par zaudējumiem un 5 miljonus soda sankciju formā. Arī Hērda saņēma zaudējumu atlīdzību 2 miljonu ASV dolāru apmērā.

Intervijā Herda piebilda, ka "uztvērusi par pašsaprotamu to, ko uzskatījusi par tiesībām runāt", un tagad baidās to darīt. "Es baidos, ka neatkarīgi no tā, ko es daru, neatkarīgi no tā, ko es saku vai kā es to saku, katrs solis tiks uztverts kā iespēja apklusināt mani," sacīja Hērda, atbildot uz žurnālistes jautājumu, vai viņai nav bažas, ka Deps varētu viņu atkal iesūdzēt tiesā.

Runājot par nākotni, Hērda atzīst, ka šobrīd koncentrējas uz gadu vecās meitas audzināšanu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu