FOTO ⟩ Rīgu aizkustina liriskais britu dziesminieks "Passenger"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Koncertzālē "Palladium" otrdien, 21. jūnijā, plkst. 20 uzstājās britu dziesminieks "Passenger" sava jaunākā albuma "Songs For The Drunk And Broken Hearted" popularizēšanas koncerttūres laikā.

Sākotnēji "Passenger" tika izveidota kā grupa, bet pēc debijas albuma iznākšanas kļuva par Maika Rosenberga solo projektu, saglabājot grupas nosaukumu.

Ierakstot savus pirmos albumus, mākslinieks apceļoja Austrāliju līdz mirklim, kad dziesma "Let Her Go" no 2012.gada albuma "All the Little Lights" iekaroja Eiropu un kļuva par hitu, sasniedzot pirmo vietu 19 valstu mūzikas topos, tostarp, Vācijā, Austrijā, Šveicē, Norvēģijā, Zviedrijā, Īrijā, Itālijā un Beļģijā.

Dziesma ieguva arī pirmo vietu "Billboard Top 40" sarakstā un "YouTube" kanālā ir atskaņota jau vairāk nekā trīs miljardus reižu. 2014.gadā dziesma tika nominēta "Brit Award" balvai kā "Gada dziesma" un par ieguldīto darbu "Passenger" saņēma prestižo Ivor Novello balvu par "Visvairāk izpildīto darbu".

"Passenger" pastāvīgi atrodas folka un popmūzikas mūzikas topos, izdodot nedaudz liriskus un kinematogrāfiskus albumus, tostarp mūzikas kritiķu atzītos 2014.gada "Whispers", 2016.gada "Young as the Morning Old as the Sea" un 2018.gada "Runaway".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu