"Es cenšos šeit strādāt!" Par ko koncertā Siguldā sadusmojās "Placebo" solists?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Juris Lisovs/TVNET

Vakar, 22. jūnijā, Siguldas pilsdrupu estrādē uzstājās britu alternatīvā roka grupa "Placebo". Koncertu apmeklēja vairāki tūkstoši leģendārās grupas fanu, taču pasākumu aizēnoja kāds incidents.

Kā novēroja TVNET, grupas solists Braiens Molko pēc jaunā albuma “Never Let Me Go” nospēlēšanas vērsās pie pūlī esošajiem cilvēkiem, no kuriem daudziem rokās bija paceltie telefoni, sacīdams: "Kāds vēl grib stāvēt pirmajā rindā un bāzt telefonu man sejā? Es nekur nesteidzos, es varu šeit stāvēt, cik uziet. Strādājiet ar mani... Es cenšos šeit strādāt, bet jūs mani sadusmojat."

Kā TVNET apliecināja viens no grupas faniem, viņa ieskatā “publika patiešām bija stīva”.

Savukārt koncerta noslēgumā grupa īsti neatvadījās no publikas. 

Šī nav pirmā reize, kad Molko pārtrauc spēlēt koncertos, reaģējot uz, viņaprāt, nepieklājīgu publiku. Arī intervijās Molko ir vairākkārt paudis, ka, viņaprāt, kameras un telefoni koncertos bojā publikas un grupas mijiedarbību.

"Placebo" koncertu Siguldā iesildīja pērnavieši "Sibyl Vane" un rīdzinieki "Purple Negative".

Grupa "Placebo" dibināta 1994.gadā, dziedātājam, komponistam un multiinstrumentālistam Braienam Molko iepazīstoties ar ģitāristu Stefanu Olsdālu. Ar 25 gadu laikā pārdotiem 13 miljoniem ierakstu "Placebo" ierindojas vadošo alternatīvā roka apvienību pulkā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu