Maksims Galkins vēl neredzētā fotogrāfijā parāda jauneklīgo Pugačovu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/maxgalkin

Krievu komiķis, televīzijas raidījumu vadītājs un šovmenis Maksims Galkins, kurš ar ģimeni atrodas Izraēlā, publicējis retu fotogrāfiju ar mīļoto sievu Allu Pugačovu.

Maksims Galkins savā "Instagram" kontā publicēja fotogrāfiju, kurā redzama jauneklīgā Alla Pugačova

"Alla Ļizas acīm," viņš rakstīja, paskaidrojot, ka fotogrāfiju uzņēmusi viņu meita.

Komentāros ļaudis steidza apbrīnot zvaigznes izskatu. Dziedātājs Aleksandrs Ribaks izteica komplimentus: "Alla kā vienmēr topā! Cik krāšņi!"

Jau vēstīts, ka Maksims Galkins, kurš ar ģimeni kopš kara sākuma uzturas Izraēlā, aizvadījis tur savus pirmos koncertus.

Galkins vietnē "Instagram" ievietoja video no uzstāšanās divās Izraēlas pilsētās - Telavivā un Beerševā. Publiskotajos kadros redzamas un dzirdamas stāvovācijas.

Galkins, turot rokās ziedus un uzrunājot sanākušos, sacīja: "Es esmu jums ļoti pateicīgs, paldies par jūsu uzticēšanos. Novēlu laimi, veselību, mieru, protams. Es vēl atbraukšu pie jums. Kaut gan... Varbūt nemaz neaizbraukšu prom."

Iepriekš Galkins sacīja, ka daļu no koncertu ienākumiem ziedos Ukrainas bēgļiem. "Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," atklāja humorists. Viņš arī neizslēdza iespēju uzstāties Krievijā.

4. augustā Galkins viesosies Dzintaru koncertzālē, kā arī izsludināti papildkoncerti lielā pieprasījuma dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu