Latvijas vadošie komiķi mēģinās “aizķert” vietējās slavenības pasākumā “Baibas cepiens”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TV3 publicitātes foto

No 30. jūnija būs skatāms Latvijas humora scēnas gada karstākais notikums “Baibas cepiens”, kurā Comedy Latvia komiķi atklāja grillēšanas sezonu, cepinot jeb izsmejot trīs Latvijā ievērojamus cilvēkus – ētera personību Baibu Sipenieci-Gavari, repa leģendu Ozolu un sociālo tīklu zvaigzni Roju Rodžeru.

Pasākuma centrālā loma atvēlēta plaši pazīstamajai ētera personībai un pasākumu vadītājai Baibai Sipeniecei-Gavarei, kas nesen sevi pieteikusi arī Latvijas stand-up scēnā, tādējādi metot izaicinājuma cimdu citiem Latvijas komiķiem. Skatītāji varēs pārliecināties, vai Sipeniece-Gavare spēs dot vērā ņemamu prettriecienu apvienības Comedy Latvia dalībnieku asprātībām.

Foto: TV3 publicitātes foto

Uz “cepšanas” skatuves būs arī Latvijas hip-hop leģenda Ozols jeb Ģirts Rozentāls, ar kura dziesmām uzaugusi vesela paaudze. Komiķi pārbaudīs, vai reperis asu joku gūzmā būs tikpat izveicīgs kā savās enerģiskajās dziesmās.

Starp komiķu asprātību upuriem būs arī viens no pēdējā laikā populārākajiem Latvijas influcenceriem Rojs Rodžers, kurš pats ne vienu reizi vien izcēlies ar visai izaicinošu un asu humoru.

“Cepiena” karstumu regulēs Comedy Latvia pamatsastāva komiķi - Rūdolfs Kugrēns, Jānis Kreičmanis, Aleksandrs Guzenko, Kalvis Troska un Kaspars Žilins, savukārt sakarsušos prātus rāmjos mēģinās turēt pasākuma vadītājs un Latvijas stand-up komēdijas vecmeistars Edgars Bāliņš.

Foto: TV3 publicitātes foto

Šis būs jau ceturtais Comedy Latvia slavenību cepiens. Iepriekš uz pannas likti reperis Edavārdi, mūziķis Ralfs Eilands un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

No 30. jūnija nākamās paaudzes televīzijā Go.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu