Zināms grupas "Depeche Mode" taustiņinstrumentālista Endrū Flečera nāves cēlonis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šī gada maijā 60 gadu vecumā mūžībā devās britu grupas "Depeche Mode" dalībnieks Endrū Flečers. Nu noskaidrots mūziķa nāves cēlonis. 

Endrū Flečers mira no plīsuma viņa sirds galvenajā artērijā. Nāves cēloni oficiālā paziņojumā skaidroja grupas "Depeche Mode" pārstāvji. 

"Pirms pāris nedēļām mēs saņēmām medicīnas ekspertu rezultātu, ar kuru Endrū ģimene lūdza mūs tagad padalīties ar jums. Endrū 26. maijā piedzīvoja aortas disekciju, atrodoties mājās.

Lai gan viņš aizgāja pārāk agri, viņš necieta," rakstīja grupa. 

Viņi pateicās saviem faniem par līdzjūtību: "Šīs dažas nedēļas mums, maigi izsakoties, ir bijušas dīvainas, skumjas un dezorientējošas. Bet mēs redzam un izjūtam visu jūsu sniegto mīlestību un atbalstu."

Grupa atzīmējusi mūziķa dzimšanas dienu ar dzīves svinībām - skaistu ceremoniju un kopā sanākšanu, kurā neiztika arī bez dažām asarām, tomēr pāri visam grupa atcerējusies Endrū skaisto dzīvi un devumu šai pasaulei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Depeche Mode (@depechemode)

Kā vēsta "The Guardian", Endrū dzimis 1961. gada 18. jūlijā Notingemā.

Viņš arī ir viens no grupas "Depeche Mode" dibinātājiem - sākotnēji to sauca par "Composition Of Sound", bet vēlāk tā tika pārdēvēta par "Depeche Mode".

Jau ziņots, ka vieni no visu laiku ietekmīgākajiem, mīlētākajiem un komerciāli veiksmīgākajiem mūziķiem, grupa "Depeche Mode" ir pārdevusi vairāk nekā 100 miljonus mūzikas ierakstu un uzstājusies vairāk nekā 30 miljoniem fanu visā pasaulē. Kopš grupas izveides 1980.gadā, "Depeche Mode" un tās dalībnieki - Deivs Gāns, Mārtins Gors un Endrū Flečers , turpināja gūt gan kritikas, gan finansiālus panākumus visā pasaulē.

Atgādinām, ka 2020. gadā grupa "Depeche Mode" tika uzņemta Rokenrola slavas zālē. Grupa Rokenrola slavas zālei tika nominēta arī 2019. gadā, taču tad uzņemti netika.

Grupa vairākas reizes uzstājusies arī Latvijā.

Foto: 2018. gadā "Arēnā Rīga" uzstājās "Depeche Mode"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu