Viens no Latvijas visu laiku apspriestākajiem un atpazīstamākajiem seriāliem ”UgunsGrēks”, kura pēdējā sērija iznāca 2017. gadā, šoruden atgriežas pie skatītājiem. Ar nemainīgi augstiem reitingiem, skatītāju pelts un iemīļots. Ar mirstošām varonēm un kurioziem. Šoreiz jaunās sezonas “Ugunsgrēks. Atgriešanās” filmēšana notiks īstā Bīriņu pilī, nevis kino paviljonā kā ierasts. Kulta seriāla turpinājumā notikumi norit tajā pašā viesnīcā pēc septiņiem gadiem. Rodas jauni skandāli un nodevības. Viesnīcas īpašnieks sapulcē bijušos darbiniekus un pastāvīgos viesus uz tikšanos, kuras laikā paziņo kaut ko ļoti būtisku. Kas tas ir, mēs vēl nezinām, taču TVNET tikās ekskluzīvā intervijā ar iemīļoto ārstu Leonu jeb Ģirtu Ķesteri, lai parunātu par “Ugunsgrēka” fenomenu, vasaras svelmi un, protams, arī dzīvi.

Viens no Latvijas visu laiku apspriestākajiem un atpazīstamākajiem seriāliem ”UgunsGrēks”, kura pēdējā sērija iznāca 2017. gadā, šoruden atgriežas pie skatītājiem. Ar nemainīgi augstiem reitingiem, skatītāju pelts un iemīļots.

Ar mirstošām varonēm un kurioziem. Šoreiz jaunās sezonas “Ugunsgrēks. Atgriešanās” filmēšana notiks īstā Bīriņu pilī, nevis kino paviljonā kā ierasts.

Kulta seriāla turpinājumā notikumi norit tajā pašā viesnīcā pēc septiņiem gadiem. Rodas jauni skandāli un nodevības. Viesnīcas īpašnieks sapulcē bijušos darbiniekus un pastāvīgos viesus uz tikšanos, kuras laikā paziņo kaut ko ļoti būtisku.

Kas tas būs, mēs vēl nezinām, taču TVNET tikās ekskluzīvā intervijā ar iemīļoto ārstu Leonu jeb Ģirtu Ķesteri, lai parunātu par “Ugunsgrēka” fenomenu, vasaras svelmi un, protams, arī dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp