"Mūžam manā sirdī un atmiņās!" Samanta Tīna zaudējusi savu ilggadējo četrkājaino draugu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju dziedātāja Samanta Tīna svētdien, 3. jūlijā, savus atbalstītājus pārsteidza ar skumju vēsti - sociālajā tīklā "Instagram" viņa dalījās ar sava uzticamā četrkājainā drauga Skarabeja bildi, veltot viņam atvadu vārdus.

Dziedātāja publicēja bildi ar sunīti, veltot viņam atvadu vārdus:

"Šodien Skarabejs pacēlās debesīs... Mūžam manā sirdī un atmiņās! Mīlu!"

Pagājušajā gadā Samanta "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" pastāstīja, ka Skarabeju, kurš ar viņu ir bijis kopā vairāk nekā 10 gadus, piemeklējušas kuņģa problēmas, kas tikušas ārstētas ar veterinārārsta palīdzību.

Samanta atklāti saka – uzticamais draugs viņai ir ļoti mīļš un esot gluži kā viņas "bērniņš": "Man Skarabejs nav tikai suns. Es respektēju viņa raksturu un neģērbju kaut kādās drēbēs. Man pat reizēm saka – o, viņš jums uzrūc? Es saku – nu jā, arī viņam ir savs viedoklis, savs raksturs. Es zinu, ka viņš mani aizstāv, aizsargā un viņš ļoti jūt manu emocionālo gammu. Cik mēs neesam sēdējuši kopā un raudājuši! Es raudu, un viņš man ielien klēpī, sēž un skatās."

Tāpat viņa piebilda, ka šo gadu laikā Skarabejs kopā ar viņu piedzīvojis ļoti daudz – gan dziedātājas vizuālās pārvērtības, gan dzīvesvietas maiņas un citus notikumus.

"Viņš ir bijis visam klāt!" toreiz sacīja Samanta un piebilda, ka vienmēr ir emocionāli ļoti grūti noskatīties, kā suņukam tiek veiktas medicīniskas procedūras vai injekcijas: "Redzot, ka viņam dur, man pašai asaras jau gāžas. Un nedod dievs, ja dzirdu, ka viņš kauc. Man pašai arī jāraud!" pastāstīja Samanta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu