Tiešraide ⟩ Mentālās veselības un mūzikas festivāls „OGLE”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Festivāls "Ogle"
Festivāls "Ogle" Foto: Jānis Leščinskis

No 8. – 9. jūlijam, Siguldas Pils kvartālā jau trešo reizi norisināsies mentālās veselības un mūzikas festivāls „OGLE”. Tā ietvaros ar zināšanām un pieredzes stāstiem dalīsies nozares eksperti, lai sabiedrībā vairotu izpratni par tādām ar mentālo veselību saistītām tēmām kā stress, izdegšana, vecāku emocionālā stabilitāte un citas.

Festivāla programma

8. jūlijs

  • 16:00 - Lekcija „Kā saglabāt labas attiecības”. Bērnu un pieaugušo psihiatrs un sistēmiskās ģimenes psihoterapijas speciālists Gunārs Trimda stāstīs par iemesliem, kas traucē ikdienā izveidot un uzturēt labas attiecības ar citiem.
Foto: Publicitātes foto
  • 17:00 – Diskusijas “Vecāku psihoemocionālā stabilitāte. Kā to saglabāt?” ietvaros runāsim par krīžu pārvarēšanas pieredzi. Sarunas laikā meklēsim atbildes uz jautājumiem par to, kā tik galā ar krīzes situācijām un kur meklēt palīdzību.
Foto: Publicitātes foto

Diskusiju vada psihoterapeits Gunārs Trimda.

Piedalās:

· Lauris Bokišs, biedrības “Tēvi” pārstāvis, pieaugušo izglītotājs;

· Agne Berga, trīs bērnu mamma, strādā par speciālo pedagogu, logopēdu pirmsskolas izglītības iestādē;

· Jekaterina Zilpausa, divu bērnu mamma, portāla MammaMammai izveidotāja;

· Ernests Pūliņš -Cinis , ārsts- psihoterapeits, RSU Psihosomatiskās medicīnas un psihoterapijas klīnikas galvenais ārsts.

9. jūlijs

12:00 - Lekcija "Pašnāvības. Nogalini stigmu!". Kāpēc cilvēki izvēlas veikt pašnāvību? Kas tam ir par pamatu? Par to, kā reaģēt, rīkoties un sniegt atbalstu personai, kura piedzīvo domas par pašnāvību, stāstīs Krīžu un konsultāciju centra „Skalbes vadītāji Raivo Vilcāns un Santa Laimiņa.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu