Breds Pits uzskata, ka viņš sirgst ar prosopagnoziju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Breds Pits
Breds Pits Foto: Amy Sussman/AFP

ASV aktieris un kinoproducents Breds Pits uzskata, ka sirgst ar prosopagnoziju jeb nespēju atpazīt cilvēkus, taču neviens viņam neticot, vēsta "Page Six".

Prosopagnozija jeb sejas aklums ir reta slimība, kas izpaužas nespējā atpazīt savu, draugu un ģimenes sejas. Aktieris kādā nesenā intervijā atklāti teica, ka vēlētos satikt kādu, kurš cieš no šīs pašas slimības vai piedzīvo ko līdzīgu.

Pitam gan oficiāli nav atzīta šī diagnoze. Viņš raizējas par šīs slimības sekām, kuru rezultātā viņš neatpazīst cilvēku sejas.

Pirmo reizi par savām aizdomām par šo slimību viņš ieminējās jau 2013. gadā.

Kaut arī viņš centies cīnīties ar savu problēmu, vienīgais, kas viņam izdevies, bija nokaitināt citus cilvēkus. "Cilvēki to uztver tā - tu esi iedomīgs un egoistisks".

"Ja kāds man izskaidrotu, kas ar mani notiek, es būtu ļoti pateicīgs," noraizējies ir aktieris.

2016. gada septembrī Andželīna Džolija tiesā iesniedza šķiršanās pieprasījumu, pieprasot arī aprūpes tiesības uz bērniem. Tā kā aktieris tam nepiekrita, šķiršanās process turpinās joprojām.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka arī Lielbritānijā kāda bērnudārza medmāsai diagnosticēta tāda pati slimība. 2012. gadā speciāliste atklāja, ka tieši Hanna ir vissliktākais šīs slimības gadījums visā Lielbritānijā. Šo slimību nav iespējams izārstēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu