Foto ⟩ Gurdens rīts "Positivus" telšu pilsētiņā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Festivāls "Positivus" daudziem nav iedomājams bez telšu pilsētiņas. Lai arī šogad festivāls notiek Rīgā, interese par telšu pilsētiņu ir.

Iepriekš festivāla rīkotājs Ģirts Majors informēja, ka telšu pilsētiņa Lucavsalā paredzēta salīdzinoši maza, un tajā apmetīsies aptuveni 2000 cilvēku.

Kopumā plānots, ka katru dienu festivālu apmeklēs ap 20 000 cilvēku.

Jau ziņots, ka šonedēļ pēc divu gadu pārtraukuma Lucavsalā norisinās 14. "Positivus" festivāls. Šī ir pirmā reize, kad festivāls norisinās Rīgā.

Festivāla pirmajā dienā ar priekšnesumiem priecēja tādi pasaules līmeņa mūziķi kā Jamie xx, Caribou, kā arī pašmāju izpildītāji - Prusax, rolands če, Būū, un citi.

Savukārt sestdien, 16. jūlijā, gaidāma tādu mākslinieku kā "Megan Thee Stallion", A$AP Rocky, The Avalanches (DJ Set), Thundercat, ansis, "Citi zēni", u.c. uzstāšanās.

"Positivus" festivāla teritorija apmeklētājiem ir atvērta no piektdienas, 15. jūlija, plkst. 12.00 līdz plkst. 02.00, un no sestdienas, 16. jūlija, plkst. 12.00 līdz 02.00. Savukārt, mini telšu pilsētiņa (ierobežotā skaitā) apmeklētājiem būs atvērta no 15. jūlija plkst. 10.00 līdz 17. jūlija plkst. 12.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu