"Es nevaru tēlot dumjāku vai vāju sievieti." Finansiste Ilze Auzere par izjukušajām laulībām (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilze Auzere
Ilze Auzere Foto: Evija Trifanova/LETA

Finansiste un kulinārijas eksperte Ilze Auzere, kurai aiz muguras ir trīs laulības, intervijā žurnālam "Santa" skaidro, kādēļ šīs attiecības nav izdevušās. 

"Kad iemīlos, man ir tendence vīrieti uzcelt uz pjedestāla un projicēt uz viņu pozitīvās īpašības, kuras vēlos viņā redzēt. Tā ir mana vaina, ka es iemīlos un zināmās situācijās arī apprecos, pirms vīrieti kārtīgi esmu iepazinusi," intervijā atklāj Auzere.

Viņa turpina: "Mana mamma savulaik teica: ir jāprec saimniekdēls. Tas nav naudas dēļ, bet vīrieša pašapziņas dēļ. Ja tev blakus nav saimniekdēla, viņš jūtas slikti, kad gūsti panākumus. Vēl ir jābūt kopīgām interesēm un pasaules uzskatam, jo ar kaisli vien nepietiek."

"Paldies vecākiem, ka viņi mani audzināja par neatkarīgi domājošu un stipru cilvēku, bet tas man ir sagādājis problēmas personīgajā dzīvē," norāda Auzere.

Viņa atminas savu 70. jubilejas balli, kur viņas māsīca Karīna Pētersone savā runā teikusi, ka Auzere bijusi gudrāka par visiem saviem vīriem. "Bet es nevaru tēlot dumjāku vai vāju sievieti – šai dzīvē tas jau ir par vēlu," norāda finansiste.

Auzere gan pauž ticību, ka liktenīgais vīrietis ir. "Ja satikšu, tas būs skaisti, ja ne – arī būs skaisti. Jo es esmu gan apmierināta, gan priecīga un mierā ar dzīvi," tā Auzere.

Pilnu interviju ar llzi Auzeri lasi žurnāla "Santa" augusta numurā!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu