Kā Lady Gaga tika pie Roja Rodžera pašdarinātā kroņa, kas viņam bija pamatskolas izlaidumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/Shutterstock/TVNET kolāža

Rojs Rodžers ir ne tikai atzītākais Latvijas influenceris, bet jau no bērnības izcēlies kā ekstravaganta personība savu vienaudžu vidū. Raidījumā "Iečeko slavenību" Roja vecmamma dalās ar spilgtu atmiņu no mazdēla dzīves: pamatskolas izlaidumā viņš bija tērpies paša radītā tērpā un ar ziedu kroni galvā. Par to, kā šis pats kronis nonāca pasaulslavenās dziedātājas Lady Gaga galvā, pastāstīja arī pats Rojs.

"Iedomājieties, kādā apģērbā absolventi iet uz savas devītās klases izlaidumu. Rojs ieradās baltā tērpā ar kroni galvā. Ar skaistu kroni, bet kroni. Un paziņoja mums, ka tāds viņš iešot. 

Man patika, bet es biju viegli šokēta," atceras omīte.

"Mēs ar meitu domājām - nu ko tie citi vecāki teiks. Sapratām, ka kaut kā Rojs ir jāatbalsta. Arī es matos ieliku baltu puķīti."

Kroni Rojs bija pagatavojis pats savām rokām. Savu īpašās dienas kroni Rojs atdāvināja savam elkam - dziedātājai Lady Gaga koncertā Amsterdamā. "Es devu, viņa pieskrēja un paņēma, un to uzlika. Pēc tam gan iemeta skatītājos, un es redzēju, kā cilvēki to saplēsa uz pusēm. Noteikti kāds sagrieza arī rokas, jo tas tika darināts no drātīm.

Visi šokējās, ka es ar kroni galvā ierados savā izlaidumā. Bet tad, kad manu kroni galvā uzlika Lady Gaga, tad visiem viss forši."

Rojs atklāj, ka vecāki neesot bijuši sajūsmā par dēla izvēli uz izlaidumu doties šādā tērpā. "Es zinu, ka jūs runājāt man aiz muguras, bet es par to tā neuztraucos. Māsa vecākiem teica, lai neuztraucas, ka es vienkārši šādā veidā izpaužos." Omīte sarunā piebilst: "Mēs tev nelikām uzvesties tā, kā mēs gribētu, lai tu uzvedies."

Rojs jau iepriekš vairākkārt izteicies, ka viņam ir vienalga, ko citi par viņu domā. 

Rojs Rodžers Linkevičs sociālo mediju satura veidotāju Latvijā "Golin Accelerators of Relevance Influenceru indeksa 2022" apbalvošanas ceremonijā tika atzīts par ietekmīgāko influenceri, kuram visos populārākajos soctīklos kopā seko nepilni 100 tūkstoši cilvēku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu