Britnijas Spīrsas dēli nevēlas tikties ar dziedātāju viņas "Instagram" satura dēļ

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/britneyspears

Amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas bijušais vīrs un bērnu tēvs Kevins Federlains publiski izteicies par ģimenes savstarpējām attiecībām. Izrādās, bērni jau vairākus mēnešus nav satikuši savu mammu.

Federlains intervijā izdevumam "Daily Mail" atklāja, ka viņa un Spīrsas dēli, 16 gadus vecais Šons un piecpadsmitgadīgais Džeidens paši izvēlējušies netikties ar savu mammu. "Puiši ir nolēmuši ar viņu netikties. Ir pagājuši pāris mēneši, kopš viņi pēdējo reizi redzējās. Viņi arī pieņēma lēmumu nepiedalīties viņas kāzās," atklāj Federlains. Kā zināms, Spīrsa trešo reizi apprecējās šā gada jūnijā. Viņas vīrs ir 28 gadus vecais aktieris Sems Asgarijs, ar kuru viņu vieno romantiskas attiecības kopš 2016. gada. 

Spīrsas bijušais vīrs neslēpa, ka lielu lomu dēlu izvēlē spēlē sociālie tīkli un Spīrsas aktivitātes tajos. Kā zināms, Spīrsa regulāri dalās ar kailfoto.

"Ir grūti noskatīties uz to visu un to izdzīvot. Šī ir grūtākā lieta, ar ko man nācies saskarties," tā Federlains. 

Spīrsa drīz vien reaģēja uz bijušā vīra izteikumiem, vietnē "Instagram" publiskojot savu versiju. "Mani skumdina dzirdēt, ka mans bijušais vīrs apspriež manas un manu dēlu attiecības. Kā mēs zinām, audzināt pusaugu zēnus nekad nav viegli. Mani satrauc fakts, ka iemesls ir mans "Instagram". Tas notika vēl pirms "Instagram"... Es viņiem devu visu. Viss, kas man ir sakāms, - sāpīgi."

Tāpat Spīrsa saviem sekotājiem atgādināja, ka viņa daudzus gadus bija sava tēva aizbildniecībā. "Mani kontrolēja un uzraudzīja teju 15 gadus. Man vajadzētu darīt daudz vairāk, nekā tikai dauzīties pa pludmali kailai kā mazam bērnam."

Par Sema Asgarija vārdiem Spīrsa saka: "Viņa apgalvojums par bērnu atsvešināšanos nav pamatots, un ir bezatbildīgi izteikt šo paziņojumu publiski. Puikas ir ļoti gudri, viņiem drīz būs 18 gadi, lai viņi paši pieņemtu lēmumus, un viņi galu galā sapratīs, ka “grūtākais” visā patiesībā ir viņu tēvs, kurš 15 gadus nav bijis diez cik labs paraugs."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu