Aivis un Lelde Ceriņi: Esam pieteikušies pāru terapijai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aivis un Lelde Ceriņi
Aivis un Lelde Ceriņi Foto: TVNET

Viens no skaistākajiem pašmāju šovbiznesa pāriem Aivis un Lelde Ceriņi ir kopā vairāk nekā 10 gadus. Intervijā žurnālam "OK!" viņi runā par to, kas laulībā ir grūtākais un kā to risināt.

Vai ģimenē ir jābūt arī strīdiem?

Lelde: Argumentētām diskusijām.

Aivis: Tiktāl, cik tas neaiziet emocionālos apvainojumos, jā, tas ir veselīgi.

Par ko parasti ir jūsējie?

Lelde: Pēdējo divu gadu laikā mūsu strīdi ir kļuvuši mazāk racionāli, vairāk emocijās balstīti. Bet pat dusmu karstumā cenšos atcerēties, ka šīs sakāpinātās emocijas patiesībā norāda uz mūsu vērtībām. Tās ir vajadzības, kuras nav piepildītas.

Aivis: Vērtīgi tomēr ir tas, ka mēs izrunājam visu, kas sasāpējis. Nepaturam sevī. Bet tas nenozīmē, ka man ir patīkami dzirdēt, kad tiek aizrādīts par gultas nesaklāšanu.

Lelde: Jā, bet jāatzīst, ka vienmēr jau neizdodas vienam otru strīda karstumā sadzirdēt. Mērķis ir viens – būt piepildošās partnerattiecībās, tomēr gadās, ka runājam katrs savā valodā.

Esam pieteikušies pāru terapijai. Mūsu draugu lokā tā ir kļuvusi par ierastu praksi, un, mūsuprāt, tā ir tikai normāla atbildības uzņemšanās par attiecību kvalitāti.

(..)

Kas laulībā ir tas grūtākais?

Lelde: Ne tik daudz laulībā, cik vispār attiecībās, – mācēt noturēt mēli aiz zobiem, kad tas nepieciešams, un izvērtēt, vai tas, ka es šobrīd gribu iedzelt, būs produktīvi vai vienkārši sabojās mums abiem dienu.

Aivis: Pieņemt, ka paradumus, kas tev otrā nepatīk, nevar tik ātri un vienkārši mainīt. Un vēl grūtāk pieņemt, ka arī pašam bieži vien ir jāpielāgojas.

Kā zināms, Ceriņu pāris pēc septiņu gadu attiecībām mija gredzenus 2018. gada maijā. Pāris kļuva par vecākiem meitai Adelei 2019. gada nogalē un pērn vasarā sagaidīja arī dēliņu vārdā Francis.

Pilnu interviju lasiet žurnāla "OK!" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu