"Ģimenes burkā" zvaigzne Agrita ieskatījusies 20 gadus jaunākā kavalierī (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Agrita un Jānis
Agrita un Jānis Foto: instagram/agritabb

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua pēc publiskās šķiršanās no vīra un bērnu tēva pagājušā gada rudenī nu atradusi jaunu kavalieri - 20 gadus jaunāko Jāni Bumbieru. 

Šova "Ģimene burkā" jaunākajā sērijā Agrita iepazīstina skatītājus ar savu jauno brūtgānu, kurš savaldzinājis viņas sirdi un kuru dēls Marks jau sauc par tēti. 

"Es nāku no Valdemārpils, bet pēdējos divus mēnešus dzīvoju Jelgavā," atklāj Agritas jaunais draugs.

"Ar Agritu iepazinos klubā,

es viņu ieraudzīju, kaut ko zināju [par viņu], bet baigi daudz ne, un tad es viņai sāku rakstīt. Vārds pa vārdam, un 3. vai 4. jūnijā mēs pirmo reizi satikāmies," iepazīšanās stāstu atklāj Jānis.

21 gadu vecais kavalieris jau paspējis satuvināties ar Agritas atvasēm. "Ar bērniem sākumā nebija nekāda kontakta, bet, laikam ejot, atradām kopīgu valodu un viss notiek!" tā Jānis. "Man patīk bērni, bērniem laikam es patīku."

"Negribētos viņu saukt par potenciālo patēvu, jo vārds "patēvs" vienkārši ir briesmīgs pats par sevi. Bet mana nostāja ir tāda, ka tēvs ir cilvēks, kas audzina bērnus un ir līdzās," uzskata Agrita.

Šovu zvaigzne neslēpj, ka vasaras sākumā satikusies ar īsto bērnu tēvu, lai izrunātu lietas, kas saistītas ar abu atvasēm, taču abi pamanījās satuvināties - gājuši uz randiņiem un Agrita atvērusi savu sirdi, līdz soctīklos pamanījusi, ka vīram jau pie sāniem atkal cita. "Pārmetumi ir man sev, es viņam neko nepārmetu. Es pārmetu, ka es biju tik naiva, ka es viņam kārtējo reizi uzticējos un viņš mani atkal piečakarēja," tā Agrita.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu