Galkins kārtējo reizi saskāries ar kritiku; atbildi parādā nepaliek (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Maksims Galkins koncertzālē „Dzintari”
Foto: Maksims Galkins koncertzālē „Dzintari” Foto: Jānis Škapars/TVNET

Krievu humorists Maksims Galkins sociālajos tīklos dalījies ar video, kur atbild uz kārtējo kritiku. 

Galkins saņēmis pārmetumus no sekotājiem, kuri apgalvo, ka iepriekš Galkins sociālajos tīklos nav publiskojis pateicības video pēc saviem koncertiem.

Humorists šīs runas kliedējis ar astoņu minūšu garu atbildes video. "Īsa video no koncerta ievietošana ar pateicību skatītājam ir mana "Instagram" konta ilggadēja tradīcija. 1. Tam nav nekāda sakara ar dienas kārtību, es necenšos nevienam neko pierādīt, nevienu pārliecināt par savu popularitāti. 2. Es vienmēr esmu rādījis aplausus un fragmentus gan no Krievijas pilsētām, gan ārzemju turnejām. 3. Es vienmēr esmu centies runāt no skatuves tās valsts valodā, kurā esmu ieradies.

To ir viegli pārbaudīt, vienkārši ritinot manu laika joslu.

Ņemiet vērā, ka pandēmijas laikā koncertu praktiski nebija. Un es nepublicēju tos dažus, kas bija, jo tie paši idioti sāka kliegt par Covid-19 ierobežojumiem (lai gan mēs vienmēr tos ievērojām). Īpaši tiem, kas nemitīgi raksta, ka iepriekš neesmu pateicies, ierakstīju šo video no sava konta ar simtdaļu no publicētā. Noskaties visas astoņas minūtes pilnībā – daudz interesantu lietu," soctīklos pie kritiķiem vēršas Galkins.

Arī Latvijas koncerti vairākkārt iekļuvuši Galkina "Instagram" kontā. 

Atgādinām, ka Galkins, atklājot 4. augusta izrādi Dzintaru koncertzālē, pārsteidza sanākušos ar uzrunu latviešu valodā. "Labvakar, dārgie draugi. Es sāku mācīties latviešu valodu, jo tagad Krievija uzmanīgi seko līdzi visam, ko saku koncertos. Tāpēc es šodien runāšu un jokošu tikai latviski. Tagad redzu, ka daudzi latvieši ir nobijušies, ka jokošu tikai latviski. Bet neuztraucieties. Jums blakus sēž krievi - viņi vispār nesaprot, kas te notiek un par ko viņi ir samaksājuši," jokoja Galkins.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu