Didrihsone publiski neatklāj, kur ražotas viņas tirgotās štātes (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Didrihsone
Elīna Didrihsone Foto: Zane Bitere/LETA

Pirms diviem gadiem plašu rezonansi izpelnījās influenceres un apģērbu tirgotājas Elīnas Didrihsones veikals "Butterfly", kura piedāvājuma klāsts tika salīdzināts ar populāra Ķīnas internetveikala sortimentu. Joprojām Didrihsone vairās publiski atklāt, kur ražotas viņas tirgotās drēbes. 

Uz žurnāla "Santa" jautājumu, kas tās ir par drēbēm, ko tirgo Didrihsone, kur tās ražotas, viņa izvairījās atbildēt.

"Par to gan publiski nerunāšu. Katram apģērbam ir norādīts ražotājs, tas netiek slēpts, un, ja klientu interesē, viņš var mums uzrakstīt un pajautāt. Pateikšu tikai – to, ko tirgoju, pati arī valkāju. Man patīk katrs apģērbs, ko esmu izvēlējusies veikalam, – tērpam ir vai nu ļoti skaista krāsa, vai ļoti laba piegrieztne," intervijā saka Didrihsone.

Atgādinām, ka iepriekš Didrihsone komentēja apsūdzības, ka viņas tirgotais apģērbs tiek pasūtīts no populāra Ķīnas internetveikala.

"Man bēdīgi varbūt dzirdēt no klientiem, ka pasaka frāzi - a ja pat viņa sūta no "AliExpress"? Un tad man ir tāds - nopietni? Es saku - padomājiet loģiski! Ja tik tiešām tas būtu "AliExpress", vai man būtu pavadzīmes un vai man būtu uzņēmums? Vai man būtu pārbaudē reāli parādīt, kas man ir? Man nebūtu! Ja es dzīvotu mājās, vienistabas dzīvoklī, un man būtu vienalga, kam es tirgoju, - mani neviens neredz un nedzird - da es varu vienalga ko pārdot. Man ir milzīgs uzņēmums! Man liekas, tas ir kauns, pārdot no "AliExpress"! Man vienīgais, kas no turienes atnācis, ir auskari, un viņi saplīsa pirmajā fotosesijā!" sacīja Didrihsone intervijā Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous".

"Tas nav nelegāli [pasūtīt no "AliExpress" un pēc tam pārdot tālāk] - tu to vari darīt! Un daudzi to saka: "Un pat ja tas tā ir?" Bet vai tik tiešām es varētu piepildīt milzīgu veikalu? Pasūtot no "AliExpress", cik es atmuitošanā samaksātu? Cik es par piegādi samaksātu? Mums ir ļoti lielas tūres," uzsvēra influencere.

Didrihsone apgalvo, ka apģērbu brauc iegādāties vairumtirdzniecības bāzēs: "Mēs braucam, skatāmies, izvērtējam, tas ir ļoti garš un ilgs process."

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu