Salcevičas bijušais vīrs kļuvis par tēti (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Tehnikas inženieris, par baristu dēvētais Kaspars Bērziņš, kurš iepriekš bija precējies ar blogeri Indru Salceviču, kļuvis par tēvu pirmdzimtajam.

Priecīgos jaunumus Bērziņš paziņojis sociālajos tīklos. "Mūsu šīs vasaras lielākais un visgaidītākais notikums - šorīt -24. augustā] pasaulē nāca mini Mr.Bērziņš! Vārdiem nespēju aprakstīt, cik mēs esam laimīgi! Paldies manai lieliskajai un spēcīgajai sievietei, nu jau māmiņai Justīnei Silickai!" raksta Kaspars, daloties ar foto, kur redzams kopā ar mīļoto grūtniecības pēdējos mēnešos.

Atgādinām, ka Salcevičas un Bērziņa savienība bijusi īsa un laulības šķiršanas iemesls, pēc blogeres vārdiem, esot bijis viņas bērni. "Mūsu laulība tika šķirta, patiesībā sakot, bērnu dēļ," raidījumā "Dž. Spot" sacīja Salceviča, neslēpjot, ka bijušo vīru "besījuši" viņas bērni.

"Viņu besīja kliegšana, besīja, ko tie bērni dara, besīja nekārtība, besīja troksnis. Viņam gribējās mieru. Un tad tie konflikti sāka rasties vairāk un vairāk, parādījās varbūt pāris teksti, kas nebija okei, un beigu beigās viņš saprata, ka viņš negrib audzināt tos bērnus. Un viss. Un es teikšu tā - viņam bija ārkārtīgi liela iespēja kļūt par labāku cilvēku. Izaudzināt svešu bērnu - tā ir misija iekšējā tāda. Viņš gribēja dzīvot citādāk," atklāti pastāstīja blogere.

Atgādinām, ka Salceviča 12 gadus bija attiecībās ar savu dēlu Kārļa Roberta un Ernesta Leona tēvu Artūru Gailānu, bet 2019. gadā apprecējās ar Kasparu Bērziņu. Savukārt Bērziņš ar jauno draudzeni satuvinājas dažus mēnešus pēc šķiršanās no Salcevičas. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu