Pugačova ieradusies Maskavā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/igorgulyaevofficial

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova, kura pēc Krievijas sāktā kara Ukrainā pameta dzimteni, nu atgriezusies Maskavā. 

Par primadonnas atgriešanos Krievijā liecina viņas drauga un iecienītā modes dizainera Igora Guļajeva publiskotie kadri sociālajos tīklos - tajos Pugačova redzama izkāpjot no automašīnas. Tāpat abi pozē pie Guļajeva veikala Maskavā.

"Allusja, kā tu mums pietrūki!" pie video vēsta Guļajevs.

Pati primadonna video dzirdama sakot: "Tu domāji, ka manis vairs nav, ne?" - tādā veidā šķietami reaģējot uz Krievijas propagandas mediju informāciju.

Atgādinām, ka marta sākumā Pugačova savos sociālajos tīklos publicēja kāda arhibīskapa runu, kurā viņš paziņo, ka gaiss kļuvis tīrāks, jo Pugačova pametusi Krieviju. Tomēr dziedātāja baumas atspēkoja: "Par agru priecājies, Andrjuša. Atvaļinājums, brīvdienas un ārstēšanās neskaitās emigrācija. Atgriezīšos - tiksim skaidrībā. Aiziešu uz baznīcu, palūgšos par tevi, Dieva zaimotāj."

Jau ziņots, ka Pugačova kopā ar vīru, krievu humoristu Maksimu Galkinu un abu dvīņiem pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā pārcēlās uz Izraēlu, savukārt šovasar ģimene pavadīja laiku Jūrmalā. 

Galkins, kurš šobrīd atrodas koncerttūrē, pauž stingru nostāju pret Krievijas iebrukumu Ukrainā, un pastāv pieņēmums, ka Galkins ir rupors ne tikai savam, bet arī Pugačovas viedoklim.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu