Drāma un lamas Turcijas ielās: Olga Kambala draud vīram ar šķiršanos (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šovā "Slavenības. Bez filtra" starp Olgu un Kasparu Kambalu izcēlies kārtējais strīds. Šoreiz skan draudi šķirties.

Kambalu pāris Turcijā devies uz kādu ballīti, taču tā uzņēmusi apgriezienus un starp abiem izcēlies pamatīgs strīds. 

"Tu mani kārtējo reizi savu draugu priekšā pasūtīji n****," dusmu iemeslus atklāj Olga. 

Sarunā ar Kaspara draugiem Olga paziņo - viņa ir gatava šķirties. "Viss, es ar viņu šķiros, atceries to. Viņš ir rupeklis, kā piedzeras, tā sūta mani n****. Es tā vairs negribu. Viņš kā pierijas, esmu uzreiz ienaidnieks. Es eju n**** un viss. Viss, uz redzēšanos!" drāmu iemūžinājis šovs.

Kaspars gan mēģinājis pielabināties un saucis sievu atpakaļ, taču Olga ne pa kam nav ļāvusies un meklējusi taksi, lai dotos uz viesnīcu. 

Atgādinām, ka šī nav pirmā reize, kad šovam "Slavenības. Bez filtra" izdevies iemūžināt Kambalu pāra karstos strīdus. 

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala devās uz Turciju piepildīt ilgi lolotu sapni - veikt deguna plastisko operāciju un uzlabot krūšu formu. Taču īsi pirms operācijas ārsts paziņoja, ka operācija nenotiks. Pēc sarunas ar ārstu noskaidrojās, ka lēmuma iemesls ir Olgas analīžu rezultāti.

Līdz lidojuma datumam uz Latviju abi lēma baudīt Turciju. Kad viņa ar Kasparu devās pa Stambulas ielām apskatīt vietas, kur gribēja nofotografēties, abu starpā izcēlās pamatīgs strīds. Notika skaļa vārdu pārmaiņa, un strīds neiztika arī bez Kaspara bijušo sieviešu pieminēšanas, kas viņu nokaitināja vēl vairāk.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu