"Viņi mani iznīcināja." Britnija Spīrsa nāk klajā ar šokējošām atklāsmēm par savu ģimeni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien, 28. augustā, popmūzikas princese Britnija Spīrsa publiskoja 22 minūtes garu audio, kur runā par ģimenes pāridarījumiem viņas 13 gadus ilgajā aizbildniecības laikā. 

"Daloties ar šo, es neko nesaņemšu," nu jau izdzēstā audio ierakstā atklāj 40 gadus vecā Spīrsa.

"Man ir interviju piedāvājumi no Opras [Vinfrijas] un citiem par milzīgām naudas summām, bet tas ir neprātīgi. Es neko no tā negribu," atklāj Spīrsa.

Publiskotajā audio viņa paskaidroja, ka savā aizbildniecības laikā nejutusi ģimenes atbalstu. "Viņi mani iznīcināja. Viņi mani nodeva," sacīja Spīrsa. "Es jutos ģimenes pamesta. Lasvegasā uzstājos tūkstošu cilvēku priekšā, visa tā jezga par būšanu skatuves māksliniecei... Es biju mašīna! Es biju sasodīta mašīna, ne cilvēks. Tas bija vājprātīgi," tā Spīrsa.

Tāpat viņa atkārtoti apstiprināja iepriekš teikto, ka 2019. gada sākumā bija spiesta nonākt garīgās veselības aprūpes iestādē, jo iebildusi pret vienu deju kustību kādā no mēģinājumiem. Tāpat viņa aprakstīja šausminošos apstākļus, apgalvojot, ka viņai nācies izģērbties visu cilvēku priekšā. "Viņi aptumšoja man prātu, liekot domāt, ka man viņi ir vajadzīgi," sacīja Spīrsa, piebilstot, ka viņai tika draudēts: "Ja nedarīsi, ko tev liekam, mēs parādīsim, kurš te ir galvenais."

Spīrsa apgalvoja, ka bija spiesta pastāstīt sabiedrībai, ka meklējusi palīdzību sava tēva Džeimija Spīrsa slimības dēļ, taču patiesībā aiz slēgtām durvīm raudājusi un lūgusies tēvu un pārējos aizbildņus. "Es viņiem prasīju - kāpēc jūs man to nodarāt?" uz ko tēvs atcirtis: "Tev nav jāiet, bet, ja to nedarīsi, mēs vērsīsimies tiesā un tu zaudēsi. Manā pusē ir daudz vairāk cilvēku nekā tavā. Tev pat nav advokāta, tāpēc nedomā par to."

Britnija aprakstīja to, kāda vara bijusi viņas tēvam un pārējiem aizbildņiem pār dziedātāju, atklājot, ka viņai reiz bijušas “slepenas attiecības” ar kādu vārdā nenosauktu vīrieti. "Es runāju ar puisi, un viņš vēlējās pamest valsti kopā ar mani. Mums viss bija sagatavots, tās bija slepenas attiecības," atklāj Spīrsa.

Tolaik viņa savai asistentei norādījusi, cik ļoti baidās no tēva. ""Ko darīs tēvs, ja uzzinās, ka esmu izdarījusi ko sliktu? Vai viņi mani atradīs? Ko viņi man nodarīs?" Un tad viņa paskatījās uz mani un teica: "Britnij, tu joko? Tavs tēvs nekad tev neko nenodarīs.""

Neraugoties uz visu, kas noticis starp dziedātāju un viņas tēvu, Spīrsa visvairāk dusmojas uz savu mammu Linnu Spīrsu. "Manuprāt, viņa varēja man noorganizēt advokātu divās sekundēs. Beigās draugs palīdzēja ar visu, bet ikreiz, kad kontaktējos ar savu firmu, manu telefonu noklausījās un beigās to atņēma."

Metjū Rozengarts, prokurors, kurš palīdzēja Britnijai atbrīvoties no aizbildniecības 2021. gada novembrī, šobrīd izmeklē apgalvojumus, ka Džeimijs kopā ar citiem aizbildņiem izspiegojis mūzikas superzvaigzni. 

"Kā viņi tika sveikā cauri?!" neizpratnē ir Spīrsa. "Es dalos šai pieredzē, jo vēlos, lai cilvēki zina, ka esmu tikai cilvēks. Es jūtos kā upuris pēc šīs pieredzes, un kā es varu to labot, ja par to nerunāju?"

Atgādinām, ka pērnā gada izskaņā popmūzikas zvaigznes Britnijas Spīrsas tēvam Džeimijam Spīrsam tika atņemta viņa meitas aizbildņa loma, izbeidzot vairākus gadus ilgušu nepatīkamu juridisku cīņu. Britnijas Spīrsas tēvs kontrolēja viņas karjeru un privāto dzīvi no 2008. gada. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu