Ozoliņš vēlējies aprakt kara cirvi ar bijušo mīlnieci Zeltiņu; viņa tikšanos atteikusi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Agnese Zeltiņa un Miks Ozoliņš 2009. gadā.
Agnese Zeltiņa un Miks Ozoliņš 2009. gadā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Amerikā dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš šobrīd atrodas Latvijā, kur nesen prezentēja savu pirmo grāmatu “1001 guru”. Esot dzimtenē, viņš vēlējies satikties ar kādreizējo mīlestību - aktrisi un uzņēmēju Agnesi Zeltiņu, taču Zeltiņa tikšanos atteikusi, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns". 

Ozoliņš izdevumam "Kas Jauns" atklāj, ka zinājis - Zeltiņa esot "sacepusies" par to, ka pieminēta viņa jaunajā grāmatā.

"Mums savulaik bija noruna – ja mēs kādreiz izšķirsimies, nevienam neko nekomentēsim par mūsu attiecībām un šķiršanās iemeslu. Agnese mani tomēr publiski "nomētāja akmeņiem"," pauž Miks, sakot, ka tajā laikā klusējis. 

Lai arī Miks apgalvo, ka ļaunu prātu netur, bijušo mīļoto savā grāmatā tomēr pieminējis, un ne viss tur ir glaimojošā gaismā. 

Neraugoties uz notikušo, Miks velējies satikt Agnesi un pavaicāt, kam ir jānotiek, lai viņa tiešām varētu atstāt mūsu tā laika lieliskās attiecības pagātnē un viņā iestātos sirdsmiers. "Būtu priecīgs, ja viņa spētu šo smago akmeni – aizvainojumu pret mani – nomest no saviem pleciem."

Kā piemēru Ozoliņš min draudzīgās attiecības ar bijušo mīļoto Elīnu Fūrmani jeb Ellu: "Ar Ellu man ir brīnišķīgas attiecības, un es būtu priecīgs, ja ar Agnesi tās būtu tādas pašas. (..)  Manuprāt, Ellai būtu bijušas visas tiesības uz mūžu turēt ļaunu prātu uz mani, jo principā taču es, esot attiecībās ar Ellu, aizgāju pie Agneses. Bet sanāca otrādi… ka aizvainotā ir Agnese."

Jau ziņots, ka ASV dzīvojošais latviešu režisors, scenārists, producents, kursu lektors un rakstnieks Miks Ozoliņš, pulcējot sev tuvākos cilvēkus, no kuriem daļa ieradās ar motocikliem, kas ir arī autora neatņemama dzīves daļa, ceturtdien, 25. augustā, Rīgā iepazīstināja ar savu pirmo grāmatu “1001 guru”, kas stāsta, ko nozīmē mīlēt par daudz un kādēļ sievietes tā dara.

Savā grāmatā “1001 guru” Miks Ozoliņš atklāti stāsta par notikumiem savā piedzīvojumiem bagātajā dzīvē, tādējādi palīdzot sievietēm labāk saprast vīriešus. Grāmatā “1001 guru” tiek aprakstītas ne tikai romantiskās attiecības un vienas nakts sakari, bet arī attiecības ar vecākiem un draugiem, kā arī pacēlumi un kritumi autora dzīvē.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu