Režisors Alvis Hermanis atklāj trīs iemeslus, kādēļ teātrī atgriežas Artuss Kaimiņš

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunā Rīgas teātra režisors un mākslinieciskais vadītājs nule nācis klajā ar viegli pārsteidzošu ziņu, ko atklājis iknedēļas izdevumam "Privātā dzīve".

Skandalozais un pretrunīgi vērtētais politiķis Artuss Kaimiņš atgriežas aktieru rindās un ir saņēmis būtisku lomu Jaunā Rīgas teātra repertuārā esošajā izrādē "Operācija Mindfuck".

Hermanis žurnālam "Privātā dzīve" atklāja, ka aktieri lomai uzrunājis pats, atzina, ka tā nekad nenotiek, ka aktieris jautā pēc lomas režisoram.

Kaimiņam šī būs atgriešanās viņa pamata profesijā, kaut arī viņš ar JRT ir sadarbojies jau iepriekš.

Norādot galvenos iemeslus šāda lēmuma pieņemšanai, Hermanis uzsvēra Kaimiņa unikālo politiķa pieredzi, slavēja viņa sniegumu Jura Poškus filmā "Kolka Cool" un Vladislava Nastavševa izrādēs, kā arī uzsvēra, ka Kaimiņš savukārt zina daudz tādas informācijas, ko nezina pārējie.

Artuss Kaimiņš līdz pat 2014. gadam strādāja kā štata aktieris Nacionālajā teātrī, tad pievērsās politikai. Tomēr rudenī gaidāmajās vēlēšanās viņa vārds sarakstos neparādās.

Kas par to sakāms pašam Kaimiņam?

"Pamostos. Atveru internetu. Redzu, ka ir jauna ziņa par mani. Izrādās, daudziem šo ziņu ir gribējies izstāstīt pirmajiem, būt pašiem svarīgākajiem.

Pat neiedziļinoties ziņas būtībā. Bet tas pat ir lieliski. Jo par to arī būs mana ziņa 21. oktobrī," sociālos tīklos komentēja Kaimiņš.

Vairāk lasi jaunākajā žurnāla "Privātā dzīve" numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu