FOTO ⟩ Seriāla "Nemīlētie" jaunā sezona ir klāt. Ieskaties filmēšanas aizkulisēs!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Populārais pašmāju seriāls “Nemīlētie” atgriežas pie skatītājiem ar piekto sezonu “Nolemtie 3”, kur jau labi pazīstamie tēli kopā ar pavisam jauniem personāžiem vedīs pa sarežģītiem nodevības un draudzības, dzīvības un nāves, kā arī patiesības un melu līkločiem.

Jaunajā sezonā seriālam pievienosies virkne iemīļotu aktieru, kuru atveidotie tēli papildinās jau labi zināmo varoņu ansambli.

Tēlu savstarpējās attiecības un kaislības skatītājiem liks aizturēt elpu, jo atriebības un nodevības motīvs seko ik uz soļa.

Cauri saspringtiem un nervus kutinošiem notikumiem mīsies mīlestība un jauni jūtu uzplaukumi.

“Šosezon skatītājus sagaida negaidītas veco tēlu atgriešanās, kā arī jauni tēli. Ņemot vērā seriāla specifiku, ir jārēķinās ar to, ka daži tēli seriālu arī atstās.

Būs ne tikai jauni stāsti, bet arī iespaidīgi konflikti, apšaudes un kaujas.

Man šķiet, ka galvenais iemesls, kāpēc skatītāji šo seriālu ir iemīlējuši, ir tas, ka tēli ir līdzīgi mums – ar tādām pašām problēmām attiecībās un darbā.

No savas puses mēs mēģinām panākt to, lai skatītājam ir interesanti un viņu aizrauj gan tēli, gan sižeta pavērsieni,” par jauno sezonu pastāstīja seriāla režisors Jurijs Djakonovs.

Seriālu, kā ierasts, caurvīs stāsts par mīlestību, sabiedrības morāli un spēju saglabāt cilvēciskās attiecības apkārt esošajā necilvēcīgajā vidē.

Skaties jaunāko seriāla “Nemīlētie” sezonu jau no 5. septembra straumēšanas platformā Go3, kā arī no 19. septembra kanālā TV3 no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 21.10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu