Kā palīdzēt mūziķa Rolanda Ūdra ģimenei?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Ūdris ar sievu Ilonu Balodi
Rolands Ūdris ar sievu Ilonu Balodi Foto: Edijs Pālens/LETA

Ūdrītim veltītais labdarības pasākums svētdien, 11. septembrī, sāksies pulksten 14. Vispirms apmeklētāji varēs noskatīties režisoru Ivetas Budrevičas un Pētera Krilova kopīgi veidoto filmu "Hekabes jautājums" (VFS Films). Kinolente skatītājam uzdod jautājumus par līdzcietību un cilvēcību, bet Ūdru-Baložu ģimene ir tās galvenie varoņi. Filmā iemūžināta arī pirmā talka topošajā Ūdrīša zaļajā oāzē.

Iegūtos līdzekļus ieguldīs Ūdrīša ģimenes mājas labiekārtošanai. Tā atrodas Bebrenes pagastā un iegādāta par kompensācijas atlīdzību, ko ģimene saņēma saistībā ar mūziķa traģiskās nelaimes sekām.

Pēc filmas seansa sekos koncerts, kurā uzstāsies Rolanda Ūdra-Baloža vecākā meita Madlēna Ūdre, grupas "Riga Reggae" un "Regīna", kā arī "LLL" – Latvijas sintpopa leģenda, kas pēc vairāku gadu desmitu klusēšanas atsāka koncertēšanu šī gada festivāla "Laba daba".

Uz skatuves kāps arī aktrise, dziedātāja un galvenais Ūdrīša balsts Ilona Balode-Ūdre.

Viņa muzicēs duetā ar Valēriju Cīruli. Koncertā muzicēs arī reperis Burlax, Latvijas hārdroka vecmeistari – grupa "Rūsa".

Koncertu noslēgs Ūdrīša grupas "The Hobos" uzstāšanās.

Šovasar grupa atsāka aktīvo koncertdarbību un solista vietā stājies Ralfs Eilands, taču šajā koncertā viņš nepiedalīsies.

2016. gada 17. janvārī notika satiksmes negadījums, kurā Rolands Balodis-Ūdris guva smagas traumas. Mūziķa rehabilitācijai jau notikušas vairākas labdarības kampaņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu