Ralfs Eilands atklāti par baisu gadījumu, kad viņam bijusi stalkere (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere / LETA

Mūziķis Ralfs Eilands nereti pauž ļoti tiešu un neērtu viedokli par tiem, kas pamanās viņu aizskart verbāli. Intervijā žurnālam "Ieva" viņam vaicāts, vai mūziķis saņēmis fiziskus draudus. 

Uz jautājumu, vai viņu nebaida, ka kāds varētu gribēt fiziski viņu aizskart, Eilands atbild noraidoši. Taču atklāj, ka viņš par kādu gadījumu vērsies policijā. "Man ir bijuši stalkeri, esmu gājis uz policiju. Meža dīvaiņi, kas nav īsti normāli, un nevari būt normāls, ja izvēlies kādam sekot, nākt visu laiku klāt pasākumos, kaut ko teikt," atklāj mūziķis.

Mūziķis piebilst, ka populāri cilvēki patiešām cieš no šīs parādības. "Smagāko gadījumu piedzīvoju, kad

kāda meitene bija iemīlējusies manā bijušajā draudzenē un sāka ienīst mani, jo biju kopā ar viņu.

Pēkšņi internetā rakstīja neģēlības, draudus, nāca pasākumos. Viņa bija arī atnākusi uz koncertu Ukrainas brīvībai, nāca klāt, līda virsū. Tu neko neesi izdarījis, bet sajūta tāda, it kā mājās būtu atvēris logu, lai izvēdinās telpas, bet kāds idiots iet garām un bļauj iekšā: "Ei! Ei! Ei!" Un tev jāver logs ciet."

"Stalkošana" ir termins, ko parasti lieto, lai aprakstītu kāda indivīda vai dažreiz cilvēku grupas nevēlamu un uzmācīgu uzmanību pret kādu personu.

Pilnu interviju ar Ralfu Eilandu lasi žurnāla "Ieva" 31. augusta numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu