Linda Mūrniece tikusi pie jauna tetovējuma (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: Jānis Škapars/TVNET

Uzņēmēja un bijusī politiķe Linda Mūrniece tikusi pie jauna tetovējuma, liecina viņas ieraksts vietnē "Facebook".

"​Šis ir mans pirmais krāsainais tetovējums. Sarkana magone. Veltījums maniem draugiem, kuri līdz ar bērniem, gadiem ejot, kļuvuši par manu ģimeni," raksta uzņēmēja.

""Draugi ir ģimene, kuru paši izvēlamies." Šim teicienam piekrītu no sirds. Mani draugi ir piedzīvojuši mani visādu. Augstos amatos un bez darba, laimīgu un izmisušu, dusmīgu un skarbu. Piecietuši, ka esmu aizņemta, un priecājušies kopā ar mani par veiksmēm. Katrs no viņiem manā dzīvē ir ļoti svarīgs. Lepojos, ka man izdodas savus draugus saglabāt desmitiem gadu," emocionāla ir Mūrniece.

Šis ir pirmais krāsainais tetovējums, kas rotā viņas ķermeni, – skaista magone uz augšdelma. Viņa skaidro, kāpēc magone: "Tā mani sauc viena no manām tuvākajām draudzenēm. Nu jau gandrīz trīsdesmit gadus. Magonīte. Nav mani ļoti raksturojošs vārds, vai ne? Bet es uz to atsaucos, kad viņa pasauc. Tagad magone ir uz manas rokas kā pateicība maniem draugiem par to, ka viņi ir."

Mūrniece jau ilgus gadus ir uztic savu ķermeņa izrotāšanu tetovēšanas meistaram Jānim Svaram, arī jaunais tetovējums tapis pie Jāņa. 

Kā zināms, Mūrnieces ķermeni rotā arī kopīgs tetovējums ar bijušo vīru, bērnu tēvu. "Vai es nožēloju? Nē, tā ir mana dzīve, neko es no tās negrasos izdzēst vai aizkrāsot," tā Mūrniece.

Tāpat Mūrniecei jau ir vairāki citi tetovējumi, piemēram, pūce ar latvju rakstiem, arī uz labās rokas viņai uztetovētas latvju zīmes, piemēram, Auseklis, kas simbolizē labklājību, gaismas uzvaru pār tumsu.

2020. gadā uz labās kājas augšstilba tapa tetovējums ar tekstu: "Par mums - stiprajām!" Apkārt tam izveidoti arī ornamenti.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu