Rīgā uzstāsies DJ Kirik - elektroniskās mūzikas dīdžejs no Ukrainas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

30. septembrī notiks kvalitatīvas elektroniskās mūzikas pasākumu sērijas FILTER pop-up pasākums, kura galvenais viesis būs plaši pazīstamais dīdžejs no Ukrainas – DJ Kirik. Pasākums notiks klubā “Piens”, kas uz pasākuma laiku tiks vizuāli pārvērsts līdz nepazīšanai, lai apmeklētājiem radītu pārsteigumu un vēl nebijušu elektroniskās mūzikas baudīšanas pieredzi.

Pasākumā uzstāsies arī pašmāju elektroniskās mūzikas dīdžeji: Kirha, PUPA un dinamiskais duets DIN & Adroit, kuri aizvedīs minimal un deep house pasaulē. Tā kā pasākuma unikālo pieredzi veido arī ikviens tā apmeklētājs, pasākumam tiek noteikts dresscode – avangardisks tērps

Pasākuma organizators Kristaps Daņiļevičs jeb PUPA: “DJ Kirik ir mana lielākā autoritāte elektroniskās mūzikas pasaulē. Viņa uzstāšanās vienmēr ir tik jaudīga, ka spēj klausītāju aizvest citās dimensijās! Savu mūziku viņš izdod tikai vinila platēs. Unikālā elektroniskās mūzikas redzējuma dēļ viņš ir ļoti iecienīts dīdžejs visā Eiropā. Tādēļ esmu ļoti priecīgs, ka pasākuma apmeklētāji varēs gan gūt šādu pieredzi, gan arī atbalstīt ļoti talantīgu Ukrainas mākslinieku!”

FILTER ir kvalitatīvas elektroniskās mūzikas pasākumu sērija, kas katru gadu iekļauj divus vasaras un divus ziemas pasākumus. Kopš 2020. gada FILTER vieno tos, kuri ieinteresēti kvalitatīvas elektroniskās mūzikas baudīšanā. Līdz šim pasākumi bijuši pieejami slēgtai apmeklētāju grupai, taču šis pasākums pirmo reizi būs atvērts ikvienam.

Biļetes iepriekšpārdošanā https://ra.co/ un e-kase.lv. Biļešu skaits ierobežots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu