Slavenības, kas piedalījās karalienes Elizabetes II bērēs (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Bērs Grils
Bērs Grils Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien, 19. septembrī, notika karalienes Elizabetes II bēres, pulcējot ne vien karaliskās ģimenes pārstāvjus un valstu līderus, bet arī slavenības. 

Apmeklētāju vidū bija britu TV personība un piedzīvojumu meklētājs Bērs Grils. Viņš pievienojās karaliskajai ģimenei un pasaules līderiem Vestminsteras abatijā, kur notika dievkalpojums.

Grils vairākkārt ir ticies ar karalieni, pateicoties viņa darbam Skautu asociācijā kā galvenajam skautam.

“Brīži, kad es viņu satiku, kad viņa iedegās visvairāk, bija ikreiz, kad mēs kaut ko darījām skautējot. Manuprāt, tā bija viena no organizācijām, kuru viņa ar vislielāko lepnumu pārstāvēja," atzīst Grils. 

"Viņai vienkārši patika redzēt, ka jaunieši iegūst iespējas un prasmes, kas balstītas uz vecmodīgām vērtībām, piemēram, laipnību, lojalitāti, draudzību un cieņu, kas nekad neiziet no modes," tā Grils.

Bēru apmeklētāju vidū bija arī "Nogalināt Īvu" (Killing Eve) un "Grejas anatomija" (Grey's Anatomy) aktrise Sandra Oh, kura pievienojās Kanādas delegācijai kopā ar mūziķi Gregoriju Čārlzu un olimpisko zelta medaļu ieguvēju peldēšanā Marku Tjūksberiju.

Sandra Oh
Sandra Oh Foto: AP/Scanpix
Sofija Vinklmena (no kreisās)
Sofija Vinklmena (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Tāpat Vestminsteras abatijā tika manīta aktrise, situāciju komēdijas "Peep Show" zvaigzne Sofija Vinklmena, kura ir precējusies ar lordu Frederiku Vindzoru, Kentas prinča Maikla dēlu, karalienes Elizabetes II brālēnu no tēva puses.

Pirms bērēm mediji spekulēja, ka bēru viesu vidū varētu būt arī mūziķis Eltons Džons, aktieris Daniels Kreigs un aktrise Helēna Mirena.

Jau ziņots, ka 8. septembrī pēc 70 britu monarhijas tronī pavadītiem gadiem 96 gadu vecumā mūžībā devās karaliene Elizabete II. Pēc karalienes došanās mūžībā par Lielbritānijas karali kļuvis viņas vecākais dēls Čārlzs III.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu