Kubasova atklāti par savu uzkrājumu izcelsmi (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Baltijas Pētnieciskās žurnālistikas centra "Re:Baltica" dokumentālais seriāls "Karmas latvieši" pētīja influenceres Diānas Kubasovas šiko dzīvi, liekot uzdot jautājumus par viņas patiesajiem ienākumiem. Nu Kubasova sniegusi komentāru.

Jau ziņots, ka "Re:Baltica" redzeslokā nonāca kāds darījums, proti, uz influenceres Diānas Kubasovas vārda bija reģistrēts īpašums Jūrmalā, kuru viņa pārdeva toreizējā vīra brālim un kurš tagad ir izmeklēšanas objekts par iespējamo krāpšanu pūļa investēšanas platformā "Envestio".

Mēnesi pirms zemes pārdošanas Jūrmalā Kubasova bez bankas kredīta par nepilniem 200 tūkstošiem eiro nopirka arī 115 m2 lielu dzīvokli Vecrīgā, ko tagad izīrē airBNB. Tāpat viņai pieder dzīvoklis Bali. 

Uz "Privātās Dzīves" jautājumu, vai greznajiem īpašumiem Latvijā un Indonēzijā nopelnījusi ar kursu vadīšanu vien, Kubasova atbild – tos varējusi atļauties, pateicoties iekrājumiem: "Kopš 15 gadu vecuma strādāju dažādus darbus, un arī iekrājumus esmu veidojusi kopš pusaudzes gadiem. Jau agrā vecumā sāku labi pelnīt, tāpēc varēju atļauties atlikt lielas naudas summas. Esmu strādājusi par modeli, man ir bijuši skaistumkonkursi, dažādi biznesi. Visu 33 gadus garo mūžu esmu smagi strādājusi! Teikt – ja sieviete labi izskatās, tad viņa neko nedara, ir stereotips."

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 20. septembra numurā!

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu