"Maroon 5" līderis ierauts krāpšanas skandālā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Adams Levins
Adams Levins Foto: Reuters/ScanPix

Kāda "Instagram" modele nākusi klajā ar video, kurā apgalvo, ka viņai ar grupas "Maroon 5" mūziķi Ādamu Levinu bijis romāns.  

Samnera Stroha, kurai vietnē "Instagram" seko 368 tūkstoši cilvēku, vietnē "Tik Tok" publiskojusi atmaskojošu video, kurā apgalvo, ka viņai bijis romāns ar "vīrieti, kurš ir precējies ar "Victoria's Secret" modeli". 

Kā zināms, Levins kopš 2014. gada ir laulībā ar modeli Behati Prinslū.

"Tolaik es biju jauna, naiva un, godīgi sakot, es jūtos ekspluatēta," video atklāj 21 gadu vecā sieviete. "Es tolaik nebiju "scēnā", tāpēc ar mani viegli varēja manipulēt."

Izdevumam "Page Six" Stroha norāda, ka abu romāns noticis pagājušajā gadā, kad viņa absolvēja koledžu. 

Vaicāta, vai abu starpā bijušas seksuāla rakstura attiecības vai tā bijusi emocionāla krāpšana, modele apgalvo, ka viņu starpā bijusi fiziska tuvība. 

Stroha publiskojusi ekrānuzņēmumus ar it kā Levina sūtītajām ziņām viņai. "Šobrīd "Maroon 5" būtībā ir liftu mūzika, tāpēc esmu pārliecināta, ka visi zina, kas ir Ādams Levins," nievājoši izsakās Stroha.

Publiskotajās sarakstēs Levins it kā rakstot viņai: "Tas ir neticami, cik sasodīti seksīga tu esi. Tas ir satriecoši."

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Uz ko Stroha atbild: "Es domāju tāpat. Redzēt tevi vaigā... Es nodomāju - ar mani ir cauri!" 

"Tu esi 50 reižu seksīgāka dzīvajā. Es arī, hahaha," atbild Levins.

Stroha apgalvo, ka abi tikušies aptuveni gadu, bet mūziķis atgriezās viņas dzīvē dažus mēnešus vēlāk, lai it kā viņai lūgtu atļauju nosaukt savu bērnu viņas vārdā. 

"Ok, nopietns jautājums. Man būs vēl viens bērns un, ja tas būs  zēns, es vēlos viņu nosaukt par Samneru. Vai tu būtu ar mieru? Es runāju nopietni," lasāms ziņā, ko saņēmusi Stroha.

Levins un Prinslū nesen apstiprināja, ka gaida trešo bērnu. Pāris jau ir vecāki piecgadīgajai Dastijai Rouzai un četrus gadus vecajai Džio Greisai. 

Stroha atzina, ka tobrīd jutusies kompromitēta un dusmīga. 

Modele norāda, ka vēlējusies atrisināt šo situāciju privāti un nepublicēt šāda veida video, taču atklāj, ka viņu šantažējis draugs, kurš piedraudēja šo stāstu pārdot tabloīdiem. 

Levins, reaģējot uz izskanējušajām apsūdzībām, nāca klajā ar paziņojumu vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos: "Par mani daudz kas tiek runāts, un es vēlos viest skaidrību. Es pieņēmu nepareizu lēmumu, runājot  flirtējošā manierē ar citiem cilvēkiem, kas nav nav mana sieva. Man nebija romāna, taču, neraugoties uz to, es pārkāpu līniju vienā no savas dzīves nožēlojamākajiem brīžiem. Bija reizes, kad tas kļuva nepiedienīgi. Es uzņemos atbildību, lai labotu šo situāciju ar savu ģimeni.

Mana sieva un ģimene ir vienīgās lietas, kas man patiešām rūp.

Būt tik naivam un stulbam, lai riskētu pazaudēt vienīgo, kas man patiešām nozīmē, bija lielākā kļūda, kādu esmu pieļāvis. Es nekad to vairs nepieļaušu. Es uzņemos pilnu atbildību. Mēs tiksim tam cauri. Un mēs tiksim tam cauri kopā."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu