21. gadsimta slavenības: tiktokeri (1)

CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" ir sākusi savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET sāk jaunu rubriku, aicinot uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Kā arī, vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri". 

Pirmais viesis jaunajā rubrikā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" ir Ralfs Kārkliņš, kurš vietnē "Tik Tok" zināms kā @raalfsk. 

Viņam ir vairāk nekā 37 tūkstoši sekotāju, un viņa video kopumā saņēmuši vairāk nekā 3 miljonus "patīk".

Ralfs ar "Tik Tok" iepazinās pirms trim gadiem un neslēpj - sākumā bijis skeptisks. Taču drīz vien jaunietis sāka dalīties ar izklaidējošiem video, kas sajūsminājuši ne tikai viņa draugus, bet arī pilnīgi nepazīstamus cilvēkus.

Kas par Ralfa publiskoto saturu sakāms viņa ģimenei, kā atgriezties apritē pēc izdegšanas un kā viņam izdodas ar "Tik Tok" nopelnīt iztiku - uzzini video!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu