Kristaps Strūbergs nonācis slimnīcā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Strūbergs
Kristaps Strūbergs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mūziķis, bijušais grupas "Singapūras satīns" dalībnieks Kristaps Strūbergs  nelāgas traumas dēļ nonācis slimnīcā.

Mūziķis sarunā ar "Apollo.lv" norāda, ka traumu guvis, spēlējot basketbolu.

"Cītīgi gatavojos basketbola amatieru līgas sezonai, kur pārstāvētu Viļānu komandu. Šo mēnešu laikā jau biju atguvis labu fizisko formu, nometis 14 kilogramus, prātiņš arī tāds tīrs bija... Atbraucām uz Smārdi, lai nospēlētu pārbaudes spēli pirms sezonas. Nospēlēju desmit minūtes (..) pavisam vienkāršā situācijā skrēju iekšā, nenotika nekāda sadursme, un pēkšņi jūtu un dzirdu kājā tādu kā "pop" skaņu," skaidro Strūbergs.

"Aizkliboju līdz taksim, aizbraucu uz traumpunktu, un tur man tika konstatēts ahilejas pilnīgs pārrāvums. Izoperēja. Sašuva. Ieģipsēja.

Tagad mēnešus sešus varu atvadīties no basketbola," atklāj Strūbergs.

Vairāk lasi šeit!

Atgādinām, ka Kristapa Strūberga vārds izskanējis saistībā ar skandālu par iespējamu vardarbību ģimenē. Pirmajā intervijā tiešsaistes žurnālam "Klik" viņš atklāja, ka plāno cīnīties par aprūpes tiesībām pār abiem dēliem, kas dzimuši laulībā ar Mairitu Rosicku, kura pērn mūziķi apsūdzēja vardarbībā.

Komentējot, vai pieprasījis aprūpes tiesības pār abiem bērniem, mūziķis stāsta: "Tas nav tik vienkārši. Jāteic, ka procesi ir iesākti. Man bija jātiek galā ar daudzām lietām, lai es varu to visu nokārtot, taču bumba ripo. Prasība tiek sniegta. Tur ir nianses darbi. Paies laiks, bet 100%, ka bērni būs ar mani. Es vēl nezinu, kad. Bet būs gan."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu