Robijs Viljamss koncertēs Rīgā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Robijs Viljamss atgriežas uz skatuves ar saviem lielākajiem hitiem. Nākamgad nepārspējamais izpildītājs svinēs savas godalgotās solo karjeras 25 gadu jubileju un 9. martā uzstāsies Arēnā Rīga. Biļetes tirdzniecībā no 30. septembra plkst. 11.00 “Biļešu Serviss” tīklā. Savukārt FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri biļetes varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā jau no 29. septembra plkst. 11.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Viljamss ir nepārspējams šovbiznesa izklaidētājs un superzvaigzne par ko liecina gan izpārdotie koncerti, gan rekordu nozīmīgas uzstāšanās, gan mākslinieka pēdējā viesošanās Rīgā, kas bija pilnībā izpārdota.

Jaunās koncertturnejas ietvaros “XXV” dzirdēsim 25 gadu laikā tapušos labākos hitus jaunā skanējumā, kas ierakstīti kopā ar Metropole Orkest, sākot no publikā iemīļotajām dziesmām “Angels”, “Let Me Entertain You” līdz “She's the One” un daudzām citām.

Jaunākais albums “XXV” ir oficiāli pārspējis visus “Official Chart” ierakstus un šobrīd ierindojas 1. vietā, kas ir viņa 14. nr 1. solo albums, kļūstot par mākslinieku ar visvairāk izdoto nr. 1 albumu skaitu Lielbritānijā, apsteidzot leģendārā Elvisa Preslija rekordu.

Robijs Viljamss ir viens no komerciāli veiksmīgākajiem solo māksliniekiem Lielbritānijas vēsturē.

Albuma “XXV” izdošana šī gada septembrī iezīmēja ievērojamu un neapstrīdamu faktu, ka ir pagājuši vairāk nekā 25 gadi, kopš mūziķis no puišu grupas Take That uzsāka savu solo karjeru, ko neviens pat viņš vēl nevarēja iedomāties, ka izvērtīsies līdz superzvaigznes statusam.

Šajā laikā piedzīvots daudz.

Vairāk nekā 85 miljoni pārdotu albumu visā pasaulē, 14. nr. 1. albumi Lielbritānijā, 14. nr. 1 singli; visvairāk dienā pārdoto koncertu biļešu (1.6 milj. 2005. gada 19. novembris), rekorda nozīmīgas uzstāšanās Knebworth parkā līdz 375 000 klausītājiem 2003. gadā, atkārtotā apvienošanās ar Take That un tā panākumi, nepārspējamas 18 “Brit Awards” balvas, piedalīšanās X Faktora vērtēšanā, “Royal Shakespeare Company” kompānijas mūzikls “The Boy In The Dress, Soccer Aid”, neskaitāmas sadarbības mūzikā, mākslā, radio, grāmatās, modē, TV un kino.

Sarakstu varētu vēl ilgi turpināt, bet tā ir tikai neliela daļa no piedzīvotā šo gadu laikā, ko atspoguļos arī mākslinieka jaunākais albums “XXV”.

Pēc triumfējošā šova šovasar dzimtajā pilsētā Stoukontrentā Robijs Viljamss ir enerģijas piepildīts un gatavs piedzīvot visus nenospēlētos šovus un izdziedāt visas dziesmas, kas nav dziedātas pandēmijas gados ar savu jauno “XXV” pasaules koncerttūri, kas sāksies jau šī gada oktobrī un sasniegs Latvija nākamā gada martā.

Kā mākslinieks saka: "Šī ir mana dzīves daļa, un es neplānoju to pārtraukt tuvākajā laikā. Es mīlu savu darbu, to, kas man ir dots, un iespējas, kas man ir dotas. Un es joprojām esmu ļoti ambiciozs”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu