TV3 vieš skaidrību par pirmo izbalsošanu šovā "Dejo ar zvaigzni" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
rolands če šovā "Dejo ar zvaigzni"
rolands če šovā "Dejo ar zvaigzni" Foto: publicitātes

Svētdien, 25. septembrī, šovā "Dejo ar zvaigzni" notika pirmā izbalsošana, kur žūrija un skatītāji lēma, ka šovs jāpamet reperim rolandam če. Tas pārsteidza daudzus skatītājus. 

Otrās tiešraides izskaņā šova vadītāji pa vienam sauca pārus, kuri paliek šovā. Pēdējie divi, kuri gaidīja nosaucam savu vārdu, bija psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode un reperis rolands če.

Šovu nācās pamest tieši rolandam če, kurš startēja kopā ar dejotāju Vitu Laicāni. Pāris otrajā tiešraidē izpildīja lēno valsi repera Kanjes Vesta mūzikas pavadījumā.

Pēc izbalsošanas ļaudis sociālajos tīklos neslēpa pārsteigumu, ka pirmais izbalsotais bija rolands če.

Kā "Sejām" paskaidroja TV3 sabiedrisko attiecību speciāliste Lauma Zommere, pirmajā izbalsošanā tika ņemti vērā žūrijas vērtējumi no pirmās un otrās tiešraides, kas veidoja 50% no vērtējuma, un otri 50% bija skatītāju balsojuma rezultāti. Taču detalizēta informācija par balsīm šobrīd netiks sniegta.

"Tas būs pieejams vien pēc tam, kad šovs būs noslēdzies," atklāj Zommere,

paskaidrojot, ka, summējot visu kopā, rolands če ar partneri bija saņēmuši viszemāko vērtējumu.

Atgādinām, ka rolands če no žūrijas pirmajā un otrajā tiešraidē kopumā saņēma 40 punktus, bet Kristīne Balode - 36 punktus.

Dalību šovā turpina 12 zvaigznes - iepriekšminētā Balode, dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītāja Agnese Ozoliņa, šķēpmetēja Madara Palameika, kā arī ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, motobraucējs Matīss Karro, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks-vizionārs Kašers un aktieris Maksims Busels.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" otrā tiešraide

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu