Lasvegasas iluzionists Jeff Mc Bride uzstāsies bērnu slimnīcā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Slavenais Lasvegasas iluzionists Jeff Mc Bride ierodas Latvijā, iluzionistu Daces un Enriko aicināts. 6. oktobrī viņš uzstāsies Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pacientiem un Iluzionisma muzejā/teātrī Mystero vadīs lekciju par burvju mākslas vēsturi “No šamaņa līdz iluzionistam", kā arī vadīs meistarklasi iluzionisma mākslas aroda profesionāļiem.

8. un 9. oktobrī Jeff Mc Bride, kurš arīdzan ir slavenās burvju pils Magic castle gada balvas ieguvējs, kā arī vairāku Ginesa rekordu īpašnieks, uzstāsies Mystero teātrī ar grandiozu Lasvegasas burvju triku šovu.

Foto: Publicitātes foto

Izrādes Rīgā notiks par godu Mystero iluzionisma teātra atklāšanai, kas pēc divu gadu pauzes atkal vērs savas durvis skatītājiem.

Jeff Mc Bride pasaulē tiek dēvēts par līdz šim novatoriskāko roku veiklības mākslinieku.

Viņš ir Lasvegasas prestižās McBride's Magic & Mystery School – iluzionistu skolas dibinātājs un izveidotājs. Pasaules iluzionisma asociācija FISM ir piešķīrusi Džefam Makbraidam balvu kā iluzionisma mākslas lielmeistaram.

Tāpat viņš ir filmējies filmā “Star Trek” un uzstājies visos lielākajos televīzijas kanālos.

Izrāžu rīkotāji sola, ka Latvijas skatītāji tiks iepriecināti ar pasaules slavu sasniegušajiem numuriem - maģiskajām maskām, burvju ūdeni, lidojošajām kārtīm, gaismas maģiju, Hudini (Harry Houdini) burvju trikiem un citiem iluzionisma brīnumiem.

“Man ir milzīgs gandarījums, ka pēc divu gadu piespiedu pauzes mums ir atkal iespēja vērt vaļā mūsu teātra durvis.

Turklāt nevis ar kaut kāda, bet patiesi izcila mākslinieka uzstāšanos, kurš tiek uzskatīts par iespējami mūsu laika ietekmīgāko burvju mākslinieku.

Viņam patīk apvienot maskas, mīmu un pasaules klases roku veiklību lai revolucionizētu maģijas izpildīšanas mākslu.

Jau 20. gadsimta 80. gados viņa dinamiskās, cīņas mākslas un Kabuki iedvesmotās izrādes padarīja viņu par vienīgo tā laika burvi, kas spēja atvērties tādiem superzvaigžņu koncertmāksliniekiem kā Diāna Rosa, Cheap Trick un Toms Džounss.

Šī patiesi ir unikāla iespēja Latvijas skatītājiem baudīt ko īpašu turklāt mūsu pašu teātrī”, stāsta Dace Pecolli.

Pasākumu vadīs iluzionisti Dace un Enrico Pecolli. Pasākumu atklās iluzionisma zvaigzne no Lietuvas Mantas Wizard un Latvijas, Šveices iluzionistu grupa “Leriix illusions”. Izrāde ir piemērota dažādu paaudžu cilvēkiem, sākot no skolas vecuma.

Iluzionisma teātris, muzejs Mystero ir vienīgais profesionālās iluzionisma mākslas muzejs un teātris Ziemeļeiropā un Austrumeiropā. Teātris ir iluzionistu Daces un Enriko Pecolli 25 gadu lolots sapnis un profesionālās darbības rezultāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu